1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-07-2016 11:50

Ενίσχυση με Μπίσκου για την Κόρινθο

Η Φωτεινή Μπίσκου είναι το νεό μεταγραφικό απόκτημα της Κορίνθου. Η 23χρονη ακραία από το Αργος έχει παίξει σε ΓΣ Άργους, την Αγία Παρασκευή στον Πανιώνιο και στον Παναθηναϊκό.
Η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ.Π. Κόρινθος καλωσορίσουν στο σύλλογό μας την Φωτεινή Μπίσκου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της Γυναικείας ομάδας του σωματείου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η 23χρονη ταλαντούχα αθλήτρια από το Άργος, πρώην διεθνής με τις Eθνικές ομάδες Kορασίδων & Νεανίδων, έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, στον Πανιώνιο στην Αγία Παρασκευή και στο Άργος έχει ύψος 1.89 και αγωνίζεται ως ακραία.
Πιστεύουμε ότι η Φωτεινή Μπίσκου θα αποτελέσει βασικό πρωταγωνιστή στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδας μας για την σεζόν, της ευχόμαστε πρώτα απ' όλα υγεία, και καλή αγωνιστική χρονιά.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΙΣΚΟΥ: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ όλα και επιτυχίες!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ