1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2016 18:33

Ο Μπούκουρας στο «τιμόνι» της Κορίνθου

Ο Γιώργος Μπούκουρας θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα της Κορίνθου τη νέα χρονιά στην Α2 γυναικών.  Ο Μπούκουρας  θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Άρη Ανδρεόπουλο μετά από μια επιτυχημένη σεζόν που έφερε την ομάδα πολύ κοντά στα μπαράζ ανόδου. 



Η ανακοίνωση


Η Διοίκηση του  Α.Σ.Π. Κόρινθος  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον Γιώργο Μπούκουρα ως προπονητή της Γυναικείας ομάδας, αλλά και της ομάδας των Νεανίδων για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο έμπειρος Περιφερειακός Ομοσπονδιακός  Προπονητής έχει πλούσιο βιογραφικό στα γήπεδα του βόλεϊ και πιστεύουμε ότι με την εμπειρία του και τις γνώσεις του,  θα βοηθήσει τα μέγιστα,  ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Καλωσορίζουμε τον νέο Coach στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Η Διοίκηση του  Α.Σ.Π. Κόρινθος ευχαριστεί θερμά τον πρώην προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ανδρεόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα και για τις χαρές που μας έδωσε τα δύο τελευταία χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει.

2 σχόλια

  • Comment Link ΓΑΤΟΣ Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 16:07 posted by ΓΑΤΟΣ

    και να μας πειτε και με ποιες αθλητριες θα κατεβει η ομαδα αφου εφυγαν ολες και εχουν μεινει μονο οι νεανιδες

  • Comment Link Οπαδος Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 08:56 posted by Οπαδος

    Συγχαρητηρια αλλα για γραψτε μας και το πλουσιο βιογραφικο ναδουμε τις ομαδες που εχει παει.......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ