1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-05-2016 19:55

Το «ευχαριστώ» της Κορίνθου

Μια πολύ επιτυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε για την ομάδα της Κορίνθου και με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε όσους βοήθησαν.

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συμπαράσταση και υποστήριξη σας σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις και δράσεις που πραγματοποίησε η ομάδας μας την φετινή χρονιά και είχαν ως αποτέλεσμα μια άκρως επιτυχημένη πορεία, που έφερε την Γυναικεία ομάδα στην 3η θέση του Α΄ Ομίλου του 2ου Υποομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και στην 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο) στο Πρωτάθλημα Πελοποννήσου της Ε.Σ.ΠΕ.Π. τις ομάδες των Νεανίδων και Κορασίδων μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς:

Τους καταπληκτικούς φιλάθλους μας που ήταν πάντα διπλά μας και εντός και εκτός έδρας και σε οποιοδήποτε γήπεδο και εάν αγωνίστηκε η ομάδα, δημιουργώντας παντού μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.
Τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της ομάδας μας. Είναι γεγονός πως πολλές από τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις της ομάδας, δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την πολύτιμη προσφορά τους.
Το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων, την Αστυνομική Διεύθυνση Κορίνθου και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορίνθου.
Μέσα σ’ όλους αυτούς που μας συμπαραστάθηκαν για να φτάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα, να ευχαριστήσουμε και να τονίσουμε την συμβολή της Δημοτικής αρχής και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό.

Είμαστε σίγουροι ότι με την έλευση της νέας αθλητικής περιόδου θα έχουμε πάλι την υποστήριξη και την βοήθεια σας.

Για μας είναι πολύ μεγάλη η χαρά, να υπηρετούμε το άθλημα του Volley, γιατί είναι ένα ομαδικό άθλημα που διδάσκει συνεργασία, ομαδικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ