1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-03-2016 11:23

Παραίτηση Μαρτσουκάκη από τον Ηρακλή Κηφισιάς

Την παραίτησή της από τον πάγκο του Ηρακλή Κηφισιάς υπέβαλε η Έφη Μαρτσουκάκη, μετά από 6 χρόνια συνεργασίας με τον σύλλογο.
Η απόφασή της οφείλεται σε οικονομικούς λόγους, αλλά και λόγους ευθιξίας και αξιοπρέπιας, ενώ δεν έχει να κάνει με την χθεσινή ήττα από την Αγία Παρασκευή, παρότι η παραίτηση της ήρθε αμέσω μετά την αναμέτρηση.

20 σχόλια

  • Comment Link volley is bitch Πέμπτη, 05 Μαΐου 2016 05:07 posted by volley is bitch

    Τα μεγαλύτερα λαμόγια στον Ηρακλή Κ. είστε εσείς οι γονείς. Αφήστε λοιπόν τον κουστουμάτο ήσυχο, γιατί σας κάνει τα χατήρια. Βρίζετε, φωνάζετε αλλά και γλείφετε ακουμπώντας (χτες)καμια δεκαριά από εσας τα 60 ευρόπουλα που σας ζητούσε για την ανάληψη των αγώνων.
    Ντροπή σας λαθροκυνηγοί μορίων και χρυσών μεταλλίων, που ενώ έχετε αμφιβόλου ικανότητας και ταλέντου παιδιά δεν διστάζετε να συνωμοτείτε και να αδικείτε.
    Κουστουμάτε τεράστιε, πάρ' τους και τα σώβρακα!!

  • Comment Link vlachos Τετάρτη, 04 Μαΐου 2016 12:14 posted by vlachos

    Μπραβο ρε κουστουματε που βρισκεις τοσους ΜΜΜΜ.....ς να τους τα παιρνεις.Σε βριζουν,αλλα σαν τις κοτουλες τα ακουμπανε καθε χρονο!!!!!!Μου θυμιζουνε ολοι αυτοι τα τσοπανοσκυλα που τρωνε τη στυλιαρια,αλλα πανε και ξανατριβοντε στη γκλιτσα.

  • Comment Link Αναξιοπρεπής Δευτέρα, 02 Μαΐου 2016 15:36 posted by Αναξιοπρεπής

    Όταν λέμε 'κουστουμάτος', εννοούμε το γνωστό λαμόγιο που χρωστάει σε όσους έχουν εμπλακεί ποτέ με το σύλλογο της Κηφισιάς, εμφανίζεται ως εγγυητής των συμφωνιών με το ...κύρος του και όταν τον κυνηγούν οι εξαπατημένοι, ανακαλύπτουν ότι δεν έχει τίποτα στο όνομά του, πλην ενός κουστουμιού ενδεχομένως;

  • Comment Link Eυπρεπής Σάββατο, 30 Απριλίου 2016 18:53 posted by Eυπρεπής

    Μακάρι όλοι οι σύλλογοι να είχαν τον κύριο με το κουστούμι. Θα είχε αλλάξει η εικόνα του ελληνικού βόλεϊ. Από χρόνια είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του και οι προσπάθειες του για τον Ηρακλή Κηφισιάς και για τις αθλήτριες που έχουν ικανότητα να εξελιχθούν βοηθώντας το σύλλογο, αλλά και τον εαυτό τους με πανελλήνιες νίκες των τμημάτων στα οποία συμμετέχουν και την απόκτηση μορίων. Κοντά σε αυτές τις αθλήτριες παίρνουν κάθε χρόνο τα μόρια και πολλά άλλα κορίτσια των αντίστοιχων τμημάτων του Ηρακλή, χωρίς να έχουν ιδιαίτερες αθλητικές επιδόσεις. Που το κακό?????? Τι πιο ξεκάθαρο?
    Αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής Κηφ. συνεχίζει να παρευρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των διοργανώσεων και όσοι γκρινιάζετε προφανώς ή είστε αχάριστοι (αν και ευεργετημένοι) ή είστε εξ αρχής γονείς αθλητριών με μειωμένες ικανότητες όποτε ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ότι τα παιδιά σας μεχρι εκεί μπορούν και μην λασπολογείτε εις βάρος ανθρώπων που βοηθούν το σύλλογο με τόσους τρόπους όπως ο κύριος με το κουστούμι.
    Να μην ξεχάσω: δεν έχετε ιδέα από συλλόγους με ψεύτικα χαμόγελα και ας μην φορούν κουστούμι.

  • Comment Link Blocker Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 16:39 posted by Blocker

    Α ρε που να ήξεραν όσοι αγωνίστηκαν για αυτό τον σύλλογο ότι θα κατέληγε στα χέρια και τα δόντια του κουστουματου... Κάνει ότι θέλει και δεν υπολογίζει κανέναν βόλεψε πάλι τον αδερφό του να παίρνει μεροκάματο και τον φίλο του τον συνταξιούχο προπονητή που βγάζει περισσότερα από την σύνταξη κάνοντας δημόσιες σχέσεις με τους γονείς!!! Γιατί τόσα χρόνια δεν βγάζει καινούργια παιδιά ο σύλλογος και κάνει μεταγραφές...γιατί όλοι είναι όλοι καλά αρμέγοντας... Τι έβγαλε ο συνταξιούχος και η προπονήτρια που λέει ότι έφυγε απλήρωτη .... Έχοντας πληρωθεί σχεδόν όλα για φέτος;;;
    Γιατί δεν αφήνει κανέναν στο ΔΣ ο κουστουματος και διαχειρίζεται τα πάντα αυτός (οικονομικά, μεταγραφές, προπονητές κ.α) ; Ο κατήφορος του συλλόγου έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και πάνε με σπασμένα φρένα... Γ.Σ.Κουστουματου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ