1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-03-2016 12:13

Δύο στα δύο των Βριλησσίων κόντρα στη Θέτιδα

Μεγάλη νίκη πήραν τα Βριλήσσια, δύο στροφές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών. Η ομάδα του Ατσιδαύτη επικράτησε με 3-2 της Θέτιδας και της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει άμεσα την πρώτη θέση στον 1ο υπο όμιλο του Α ομίλου. Μάλιστα, αυτή είναιη δεύτερη νίκη των Βριλησσίων απέναντι στη Θέτιδα, την οποία είχαν κερδίσει και στο πρώτο γύρο με το ίδιο σκορ. 
Η ομάδα της Βούλας απέχει τώρα 4 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ηλυσιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική. Δεν είναι λοιπόν πλέον στο χέρι της, καθώς θα πρέπει να ελπίζει, σε άλλη μια ήττα Ηλυσιακού απέναντι στα Βριλήσσια την τελευταία αγωνιστική.

Από την άλλη, με αυτή τη νίκη, τα Βριλήσσια καθιερώνονται στην τετράδα του ομίλου, ισοβαθμούν με τον ΖΑΟΝ ο οποιος χρωστά το ρεπό του, αλλά και τον αγώνα της Τετάρτης με το Αιγάλεω. Έχουν ακόμα εκτός έδρας αγώνα με την Αγία Παρασκευή, πριν υποδεχθούν τον Ηλυσιακό την τελευταία αγωνιστική.

Τα σετ: 3-2 (29-27, 20-25, 15-25, 25-21, 16-14)

ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Ατσιδαύτης) : Παπαστεργίου, Παπουτσάκη, Γκότζη, Μαβιλίδη, Κωνσταντέλλου, Μικρουδάκη / Μπουζουνιεράκη (λ), Γκότση, Τσαρακλή, Κάβουρα
ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ (Σωτηρόπουλος) : Χριστοδούλου, Μελετιάδη, Φραγκιαδάκη, Αναγνώστου, Φωτεινού, Λεωνίδου / Κερασιώτου (λ), Καράμπαλη (λ), Βρέλλου, Τουρνάκη

1 σχόλιο

  • Comment Link φίλαθλος Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 11:34 posted by φίλαθλος

    Ο Ατσιδαύτης έστησε μια ομάδα απο την αρχή και σε πολύ λίγο χρόνο φάνηκε η δουλειά του που είναι εξαιρετική!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ