1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-03-2016 21:42

Αγκαλιά με τα μπαράζ ο Μεσσηνιακός

Μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον Β υποόμιλο του Α ομίλου στην Α2 γυναικών είναι πλέον ο Μεσσηνιακός μετά τη νίκη του με 3-1 επί του Ιωνικού σε εξ αναβολής αγώνα που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Πλέον η ομάδα της Μεσσηνίας έχει 4 βαθμούς διαφορά από την τρίτη θεση, όπου βρίσκεται η Κόρινθος και η Πετρούπολη, με όλες τις ομάδες να έχουν τα ίδια παιχνίδια. Επίσης βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πίσω από την 1η θέση και τον Πανιώνιο.

Χρέη προπονητή για τον Ιωνικό είχε η κ. Σύλλα, μέχρι πρότινος βοηθός του Θάνου Θανέλλα που παραιτήθηκε. Ο Ιωνικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση και μάχεται με τους Ίωνες και τον Θρίαμβο προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Μεσσηνικός έχει μπροστά του αγώνα με τον Θρίαμβο και ο Ιωνικός με την Ευρυάλη.

Τα σετ: 1-3 (13-25, 25-23, 19-25, 12-25)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σύλλα): Βλάχου, Κασδοβασίλη, Μπίλλια, Γκότση, Κελεσίδη, Βάγια/ Γεωργίου (λ), Καρούζου (λ), Βελούδη, Γάτου, Φωσκόλου
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΌΣ (-): Παναγοπούλου, Σουρή, Ζερίτη, Σκλήρη, Τσόκλου, Κωνσταντοπούλου/ Σαμπάτη (λ), Χειλαδάκη, Βυθούλκα, Σπανού

1 σχόλιο

  • Comment Link Φιλος του βολλευ Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 19:41 posted by Φιλος του βολλευ

    Κε ΣΥΛΛΑ λίγο σεβασμό στο χώρο δεν βλάπτει ο κος που είχατε στο πάγκο βοηθός προπονητή της συζύγου σας δεν έχει κάρτα που μπορεί να κοουτσαρει ομάδα Α2 και μόλις παίχθηκαν 2 πόντοι προφασίστηκε ή σύζυγος αδιαθεσία και σαν καλός σύζυγος την συνοδεύεται αγκαζε εκτός γηπέδου και ανέλαβε ο βοηθός .... Θα το κάνετε το ιδιο Τρύκ και στα υπόλοιπα παιχνίδια γιατί γελάει ο κόσμος μαζί σας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ