1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-01-2016 14:55

Πανιώνιος: «Νέοι κανονισμοί και βωμολοχίες από τους διαιτητές»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την χθεσινή διαιτησία του αγώνα με την Κόρινθο για την Α2 γυναικών εξέδωσε ο Πανιώνιος.
Η ανακοίνωση

«Την Κυριακή στην Κόρινθο είδαμε ένα δράμα. Ο διαιτητής Γεμενής δημιούργησε νέους κανονισμούς και με μεγάλη προσπάθεια γύρισε το 0-2 σε 3-2 κάνοντας ένα γήπεδο ζούγκλα.

Ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με νέους κανονισμούς και αποβολή του προπονητή μας. Η πρόκληση όμως και η βωμολοχίες από τους διαιτητές προς τον αποστολή του Πανιωνίου είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει και αποτελεί ντροπή για το άθλημα.

Η διοίκηση του Πανιωνίου υπόσχεται ότι θα προστατεύσει τα δικαιώματα και την ιστορία του Συλλόγου μας καθώς και την προσπάθεια των αθλητών.

Υγ. Δεν έχει νόημα να απαριθμήσουμε τις φάσεις και τα λάθη γιατί θα χάσουμε την ουσία. Για κακή τύχη των διαιτητών υπάρχει βίντεο του χθεσινού αγώνα παρατράγουδο».

4 σχόλια

  • Comment Link ΦΙΛΑΘΛΟΣ Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 12:11 posted by ΦΙΛΑΘΛΟΣ

    ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΑΔΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 4ου ΣΕΤ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΠΕΡΟ ΤΗς ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ?

  • Comment Link bitch volley Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 06:50 posted by bitch volley

    Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης!!

  • Comment Link BASKET21 Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 14:11 posted by BASKET21

    Γειά σας αναγνώστες του υπέροχου site που μας έχει πάντα στην επικαιρότητα. Ο πρώτος διαιτητής είναι καθηγητής Πανεπιστημίου. Είναι στο Πανεπιστήμιο της Τρούμπας μάλλον. Πού τον βρήκανε πάλι αυτόν ? Βλέποντάς τον χθες στο link μου θύμιζε ταλαιπωρημένο λαχαναγορίτη που ήθελε ξεκούραση . Ήμαστε μεγάλη παρέα και γελούσαμε με τον τύπο , δεν μας ένοιαζε το παιχνίδι. Ήταν όλα τα λεφτά . Μακάρι να τον βλέπουμε συχνότερα γιατί το γέλιο φέρνει ζωή παιδιά. Οι μόνοι που θα ταλαιπωρούνται θα είναι οι αγωνιζόμενοι. Αυτά από μένα με αγάπη φίλοι μου.

  • Comment Link Coach of volley Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 13:29 posted by Coach of volley

    Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του αθλήματος !
    Μπορεί φίλοι Πανιώνιοι να σας αδίκησαν σε κάποιες φάσεις , αλλά εκεί που έγινε η σύρραξη αποδειχτήκατε φάουλ ! Αν είναι δυνατόν σε ένα σωστό σφύριγμα , να φέρεται έτσι ο προπονητής , ο έφορος να φτάνει στη σκάλα του διαιτητή , και κάποιος χοντρούλης.....κύριος γνωστός τραμπούκος.....να εισβάλλει στο γήπεδο με άγριες προθέσεις , φτάνοντας στη σκάλα του διαιτητή !
    Μιλάτε ρε μάγκες που χθες ρεζλέψατε την ιστορία του Πανιώνιου ?
    Αν περνάτε κάτω από το αυλάκι καλό είναι να κάνετε το σταυρό σας !

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ