1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-11-2015 18:04

Προελαύνουν οι Μακεδόνες Αξιού (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.
Για το πρωτάθλημα της έκτης αγωνιστικής της  Α2 Γυναικών του Β΄ ομίλου, στον 2ο υποόμιλο οι Μακεδόνες Αξιού συνέχισαν αήττητοι το σερί τους, καθώς νίκησαν και τον Ασκληπιό Τρικάλων με σκορ 3 – 0 (25-13, 25-13 και 25-16) ύστερα από έναν ενδιαφέροντα  αγώνα. Μόνο στους πρώτους πόντους του κάθε σετ μπορούσαν τα Τρίκαλα να είναι κοντά στο σκορ, στη συνέχεια όταν οι νικητές ”ανέβαζαν στροφές” ο Ασκληπιός δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει.


Την επόμενη αγωνιστική οι Μακεδόνες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το επικίνδυνο ΔΑΣΩ ενώ ο Ασκληπιός την ΑΕ Λάρισας. Τον αγώνα παρακολούθησαν μαζί ο πρόεδρος των Μακεδόνων Νίκος Ποντίκας και των Τρικάλων Γιάννης Γιαννούλης, του οποίου η κόρη Κορίνα Γιαννούλη, καθότι φοιτήτρια της Αγγλικής Φιλολογίας αγωνίζεται στην ομάδα των Μακεδόνων Αξιού. Μάλιστα στο τέλος για να απαλύνει ίσως την αίσθηση της ήττας ο Νίκος Ποντίκας πρόσφερε δύο βάζα με αγνό μέλι της παραγωγής του στον Γιάννη Γιαννούλη και του ευχήθηκε καλό ταξίδι.

Πολύ καλή η διαιτησία των Θεόφιλου Σταυριανίδη και Θανάση Δαλκιράνη. Σημειωτής: Ιωάννα Αλεξούδη.

Τα σετ: 3-0 (25-13, 25-13, 25-16)

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Γιαννούλη, Παπαδοπούλου, Γκόλτσιου, Πολυνοπούλου, Χαραβελούλη, Δραγουμάνου/ Μυρίδου -λ,Τσαγκαράκη -λ, Καλτσώνη, Σπανού, Καραγκούνη, Ζίγκα, Ευθυμιάδου
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Καμινάρης): Γιαννή, Γεωργοπούλου, Βουλγαράκη, Προβίδα, Χατζηχριστοδούλου, Χύτα/ Κότσιρα -λ, Γκουτζιούλα -λ, Παπαθεοδώρου, Γατσά, Μακράκη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ