1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-10-2015 15:08

Η δράση στο... φουλ για τον Ασκληπιό

Με 3 εντός έδρας παιχνίδια και ένα εκτός για το κύπελλο είναι φορτωμένο το πρόγραμμα των αγωνιστικών τμημάτων του Ασκληπιού.
Ξεχωρίζει το παιχνίδι των γυναικών για την Α2 Εθνική κατηγορία με αντίπαλο το ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, το πρώτο εντός έδρας της ομάδας μετά την πρεμιέρα και την νίκη στην Πολίχνη επί του τοπικού Πήγασου, όπου θα έχουν την δυνατότητα οι λάτρεις και όχι μόνο του volley να δουν από κοντά και σε επίσημο παιχνίδι την ομάδα. Ο αγώνας είναι ορισμένος για το Σάββατο 24/11 τις 18:00 στο Δημοτικό Κλειστό.

Δύο ώρες αργότερα και στο ίδιο γήπεδο οι έφηβοι θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Περιφέρειας, που βρίσκεται στην 3 αγωνιστική. Την Κυριακή οι άνδρες του Ασκληπιού ταξιδεύουν στη Λαμία όπου στις 14:00 θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Φιλ/κό σε νοκ –αουτ παιχνίδι για το θεσμό του Κυπέλλου.

Το πρόγραμμα θα κλείσει μα της Νεάνιδες όπου στις 17:00 θα αντιμετωπίσουν στο Δημοτικό κλειστό το Φιλ/κό Λάρισας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νεανίδων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ