1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-10-2015 21:07

O Κώστας Μηλιώνης για το όραμα της Αναγέννησης

Ο νέος προπονητής της Αναγέννησης Σάμου, κ. Κώστας Μηλιώτης στο μίλησε samossport για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του. Θυμίζουμε ότι η Αναγέννηση θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών



Ποιοι ήταν οι λόγοι που επιλέξατε να έρθετε στην Σάμο για να αναλάβετε την Αναγέννηση ;

Η αγάπη το μεράκι για το βόλεϊ και ο καινούργιος στόχος που βάλαμε εγώ και η διοίκηση και πιο συγκεκριμένα ο κ. Θεολόγος Φράγκος ο πρόεδρος της Αναγέννησης που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο βόλεϊ της τοπικής κοινωνίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας .

β. Οι σχέσεις μου του παρελθόντος με το όμορφο νησί σας με δεσμούς καλούς και κακούς από το 2000 μέχρι και σήμερα που έρχομαι στην όμορφη Σάμο.

γ. Στο γεγονός ότι έχω φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις με την διοίκηση γιατί κάποια παιδιά από την ομάδα έρχονται στο camp της Πορταριάς που κάνουμε κάθε χρόνο εγώ και επώνυμοι προπονητές στο χώρο του βόλεϊ .

δ.Ο επόμενος λόγος είναι ότι η Σάμος έχει προταθεί για πρωτεύουσα της Ευρώπης εάν δεν κάνω λάθος το 2021πράγμα που την καθιστά επίκαιρο όνομα σε όλη την Ελλάδα αλλά και βέβαια στην Ευρώπη και έτσι είναι και διαφήμιση για όλους μας να υπηρετούμε και μέσα από το βόλεϊ από την ομάδα μας το νησί αυτό.

ε. Το νεανικό σχήμα της ομάδας που έχει διάθεση και δίψα για διάκριση είναι μερικοί από τους βασικούς λόγους που ανέλαβα την ομάδα.


Με μια πρώτη ματιά πως είδατε την νέα σας ομάδα;
Όπως είπα και πριν το νεανικό σχήμα της ομάδας που μπορεί ακούραστα να προσπαθήσει για τον στόχο που βάλαμε κάτω από σκληρή δουλειά όμως και κούραση.
Βέβαια θα ήταν καλύτερα εάν η ομάδα είχε και κάποιες αθλήτριες έμπειρες έτσι ώστε με τις νεαρές να φτιάχναμε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες ομάδες της πρωτεύουσας.


Θέλει ενισχύσεις η ομάδα και σε ποιες θέσεις;
Ναι η ομάδα θα προτιμούσα να είναι πιο πλήρης έτσι ώστε να είναι πιο ανταγωνιστική . Η διοίκηση μου έχει δώσει το ok για να βρω ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στο χώρο εάν και είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ των ομάδων και δεν υπάρχουν διαθέσιμες αθλήτριες όμως προσπαθούμε και σε αυτό τον τομέα.


Πως σχολιάζετε το γεγονός ότι οι άλλες ομάδες του νησιού δεν έδωσαν παίχτριες στην Αναγέννηση;
Όταν είσαι σε επαρχιακή πόλη οι αντιζηλίες υπάρχουν στις ομάδες με αποτέλεσμα κάποιες αθλήτριες να μην μπορούν να βοηθήσουν τις ομάδες που είναι σε πιο υψηλή κατηγορία και έτσι το βόλεϊ να μένει πίσω και μακριά από τον στόχο που βάζει η κάθε ομάδα.
Θα προτιμούσα να ανταλλάσσονται οι αθλήτριες για το καλό του τόπου και για το καλό των αθλητριών.


Από την ομάδα έφυγε για προσωπικούς λόγους μια μεγάλη και έμπειρη αθλήτρια η Ανδριάνα Δημητροπούλου τί θα της λέγατε;
Είπα και πριν ότι η ομάδα θέλει ενισχύσεις άρα θα έλεγα " η ισχύς εν τη ενώσει".
Πρέπει να πέσουν οι τόνοι και τα προσωπικά εγώ του καθενός για το καλό της ομάδας και εάν είναι εφικτό να επιστρέψει η Ανδριάνα στην ομάδα για να γίνουμε πιο δυνατοί.


Ο όμιλος που θα αγωνιστείτε είναι πολύ δύσκολος πιστεύετε ότι έχετε ελπίδες να μείνετε στην Α2 Εθνική κατηγορία ;
Είμαστε σε πολύ δύσκολο όμιλο με ομάδες δυνατές και έμπειρες και πρέπει να κάνουμε μέγιστη προσπάθεια όλοι μας μέχρι το τέλος για να σωθεί η ομάδα.
Είναι σημαντικό βέβαια η Σάμος να αγκαλιάσει το αθλητικό αυτό γεγονός και να ταξιδέψει στο πρωτάθλημα της Α2 . Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου έτσι το γήπεδο σε κάθε αγώνα να είναι γεμάτο και ο κόσμος μας να είναι ο 7ος παίκτης.

Θέλω εδώ να σταθώ μην υπάρχει απογοήτευση γιατί θα έλθουν πολλές ήττες όμως για εμάς ο στόχος θα έλθει στην τελευταία αγωνιστική γι αυτό θέλουμε από όλους υπομονή και όχι απογοήτευση.


Τί θα λέγατε στο φίλαθλο κοινό της Σάμου για το μεγάλο βήμα που έκανε η διοίκηση να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της α2 Εθνικής κατηγορίας;

Θέλουμε τον κόσμο της Σάμου όπως ανέφερα και πιο πάνω όσο το δυνατόν να ενισχύσει την ομάδα για ηθική υποστήριξη σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος και να γίνουμε μια πολύ δυνατή έδρα.

 

 

5 σχόλια

  • Comment Link Trainer35 Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 08:11 posted by Trainer35

    Γιατι δεν αφηνετε απλα τις παικτριες της Σαμου να το χαρούν;μιλώντας για ηρωικούς απόχωρισμούς και υποβιβασμούς,μονο κόμπλεξ και κακια βγαζετε.ρώτησε κανεις αυτά τα κορίτσια πως νιώθουν διαβάζοντας τέτοιου ειδους σχόλια; κρατήστε ο καθένας τη γνώμη του για τον εαυτό του και ας χαρουμε όλοι μας το αθλημα,οι παίκτριες εντος αγωνιστικού χώρου, και εμείς οι απλοί φιλαθλοι βλέποντας τες να αγωνίζονται

  • Comment Link recon123 Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 19:10 posted by recon123

    πόσο μα πόσο σας πονάει η Αναγέννηση μερικους εκει στα νότια του νησιού και γράφετε μπούρδες.Κρίμα γιατι στο μπάσκετ πριν 2 χρονια σας στηριξε όλο το νησί.Τελικά και μεταγραφές έκανε η ομάδα και το στόμα σας έκλεισε.Περαστικά και καλή επιτυχία στο τοπικό για άλλη μια χρονιά

  • Comment Link SUMMERBEACH Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 10:47 posted by SUMMERBEACH

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ 3^ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
    ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ-- ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ
    ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΕΚΕΙ(ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ,ΝΙΑΡΧΟΥ κ.α.)
    ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2016

  • Comment Link CAMPER Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 08:03 posted by CAMPER

    Καλά θα περάσει κι αυτός, όπως οι προκάτοχοί του. Αλλωστε, δύσκολα θα συνεχίσει η ομάδα μετά τα Χριστούγεννα αφού θα έχει ήδη υποβιβαστεί αγωνιστικά. Μόλις πέσουν οι πρώτες φάπες θα αποχωρήσει... ηρωικά.
    Οσο για τις αθλήτριες των άλλων σωματείων, γιατί δεν ρωτάνε τις ίδιες αν ήθελαν να πάνε στην Αναγέννηση; Την απάντηση την ξέρουν: καμμία δεν θέλει να πάει στην ομάδα τους, γι' αυτό και έκαναν μόνο μία μεταγραφή κι αυτή απ' τη Ρόδο

  • Comment Link MILLIONER Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 15:46 posted by MILLIONER

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Α2 ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΓΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ? ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΦΑΝΕΛΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ