1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-09-2015 11:00

«Κλικ» από το τουρνουά της Ελπίδας

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. 
Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Ελπίδα Αμπελοκήπων άνοιξε  τη νέα σεζόν με ένα σημαντικό τουρνουά Γυναικών στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», στο οποίο τοποθετήθηκε καινούργιος φωτισμός.  Στον πρώτο αγώνα ο Άρης νίκησε εύκολα τους Μακεδόνες Αξιού με σκορ 3 – 0 (25-14, 25-20 και 25-14) σε έναν αγώνα ο οποίος διήρκησε 76΄ λεπτά. Ιδιαίτερα θετικά στοιχεία έδειξε η διεθνής Καναδή διαγώνιος των νικητών  Κέισι Γκάνο. Πολύ καλή η διαιτησία των Γ. Μπόμπολα και Γ. Μαυρίδη.

Στον δεύτερο αγώνα ο Φιλαθλητικός Λάρισας νίκησε δύσκολα την Ελπίδα Αμπελοκήπων με σκορ 3 – 1 (25-23, 25-15, 11-25 και 26-24) σε 101΄λεπτά. Ξεχώρισε από την Ελπίδα η διεθνής δεκαοκτάχρονη κεντρικός Άννα Καλαντάτζε, η οποία του χρόνου σίγουρα θα αγωνίζεται σε ομάδα της Α1 γυναικών. Από την ομάδα της Ελπίδας, για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίσθηκαν η Κατερίνα και η Μαρία Μπολέτου. Πολύ καλή επίσης και η διαιτησία των Άρη Παπαδόπουλου και Μαρίας. Κεχαγιά. Σημειωτής: Αθ. Μούζουλας. Πολλοί φίλαθλοι παρακολούθησαν τους δύο αγώνες του τουρνουά μεταξύ των οποίων ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάκης Φλώρος και ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας του Άρη Γιάννης Ρεντζεπέρης. Το τουρνουά συνεχίζεται το Σάββατο με τους αγώνες της δεύτερης ημέρας: Αρης - Ελπίς ώρα 17:00 & Φιλαθλητικός - Μακεδόνες Aξιού ώρα 19:30.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ