1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2015 17:05

Με Χαμηλομπάτη, Λιαρούτσου, Κωνσταντίνου και την επιτυχημένη συνταγή ο Ηλυσιακός

Με τον Κώστα Λιώση για πέμπτη σεζόν στο τιμόνι του η γυναικεία ομάδα του Ηλυσιακού ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στη μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκε το κέντρο με τις κεντρικές Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη και Μαριάννα Λιαρούτσου από τον Ηρακλή Ιωαννίνων και ΠΑΚ Χαλανδρίου αντίστοιχα, ενώ πασαδόρος αποκτήθηκε η Γλυκερία Κωνσταντίνου που ήταν στη Θέτιδα Βούλας.





Πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή, ρεαλιστικός στόχος η πρώτη τριάδα και υπέρβαση θα είναι η είσοδος στα μπαράζ. «Συνεχίζουμε με τη γνωστή επιτυχημένη συνταγή σε ένα ακόμα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα», είπε ο Λιώσης.

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ: Γλυκερία Κωνσταντίνου (πασαδόρος από Θέτιδα Βούλας), Μαριάννα Λιαρούτσου (κεντρική ΠΑΚ Χαλανδρίου), Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη (κεντρική Ηρακλής Ιωαννίνων)

ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Καΐλα Γιολάντα (ακραία), Παρί Μπακογιάννη (πασαδόρος), Ελένη Μάτσου (πασαδόρος).

ΕΜΕΙΝΑΝ: Σωτηρίου (ακραία), Ράγκου (ακραία), Βακαλοπούλου (ακραια), Δασκαλοπούλου, Χαρίση (κεντρικές), Θεανώ Τσέλιου (διαγώνια), Άντια Τσιγαρίδα (πασαδόρος), ΑτζελανΘίμο (λίμπερο), Ελευθερία Πασχάλη (λίμπερο), Στεφανία Μάρκου (κεντρικός).

Ο Ηλυσιακός θα αγωνιστεί στον 1ο υπο όμιλο του Α΄ομίλου στην Α2 γυναικών και στην πρεμιέρα θα υποδεχτεί τον ΖΑΟΝ της Πηνελόπης Μπλάμη.

 

 Α1 Γυναικών 2015-16 - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Α’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Β’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Γ’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 1ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 2ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Β’ όμιλος, 1ος υποόμιλος - To πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Β’ όμιλος, 2ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ