1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2015 20:03

Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αναμένεται να είναι ο προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Νικολάκη στον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Πρόκειται για τον προπονητή της γυναικείας ομάδας του Ερυθρού Αστέρα. Στα 48του χρόνια ο Κοβάτσεβιτς έχει δουλέψει ήδη σε αρκετές ομάδες εκτός Σερβίας και είναι συνεργάτης του Ζόραν Τέρζιτς στην εθνική ομάδα των γυναικών.

Κλειστό συμβόλαιο για την επόμενη περίοδο έχουν μόνο οι Γιώτα, Λαμπρούση και Κοκκινάκη και πρόθεση της διοίκησης της ομάδας είναι να κρατήσει το βασικό κορμό που την οδήγησε στην επίτευξη του νταμπλ. Ήδη συμφώνησε με τις Κονόμι, Βλαχάκη και εντός των επομένων ημερών θα ανανέωσει τη συνεργασία του με τη Στέλλα Χριστοδούλου, αν δεν προτιμήσει πρόταση του εξωτερικού.



5 σχόλια

  • Comment Link giannis dim Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 14:29 posted by giannis dim

    τα πιάσαμε τα λεφτά μας τώρα....κρίμα.....

  • Comment Link ναυαρχος Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 08:55 posted by ναυαρχος

    οτιδηποτε τελειωνει σε ιτς δεν σημαινει οτι ειναι και χρυσος δεν ειδατε τι παθαμε εμεις με αυτο το ανισσοροπο ιβανοβιτς τη σακαταψε τη ομαδα κοντευουμε να βγαλουμε μαη και ακομη βγαζει τραυματισμους

  • Comment Link mitrogoal Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 21:36 posted by mitrogoal

    φιλε papas7 δυστυχως θα επιβεβαιωθεί οτι η σερβοι θα κανουν κουμάντο στην ομαδα μας πλεον κ θα βαλουν το χερι τους σε αντρες κ γυναικες.
    Ας δουμε λοιπον με ποσα κ ποιες ξένες θα έρθουν ελπίζοντας για κατι καλο. Κορμος υπάρχει καθως ήδη τα εμποδια ξεπεράστηκαν και η Χριστιδούλου έμεινε.

  • Comment Link posted Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 20:27 posted by posted

    παπας 7 και τη κωσταντινου ως τη θα ναι στο ροστερ ως φιλικη συμμετοχη αν δεν κανω λαθος εχει και συμβολαιο

  • Comment Link papas7 Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 18:31 posted by papas7

    η Χριστοδουλου ήδη θεωρείται κλεισμένη. Παμε για ξένες διαγωνια κ ακραίες!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ