1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
15-05-2015 16:33

Παραμένει στο τιμόνι του Θριάμβου η Σάκκουλα

Στον πάγκο του Θριάμβου Χαϊδαρίου θα βρίσκεται για άλλη μία σεζόν η Χαρά Σάκκουλα, όπως είπε η ίδια στο sportsonair.gr. Η τεχνικός με μεγάλη εμπειρία ως αθλήτρια σχολίασε την Α1, την Α2 αλλά και τη χρονιά που πέρασε μεταξύ άλλων. 

«Για εμάς ήταν μία πολύ επιτυχημένη χρονιά εφέτος. Ξεκινήσαμε με στόχο να παραμείνουμε στην κατηγορία και στη διάρκεια με πολύ καλά παιχνίδια καταφέραμε να φτάσουμε στην τέταρτη θέση.

Το πίσω μέρος του μυαλού κάθε ομάδας όταν παίζει και αγωνίζεται, είναι το καλύτερο. Υπήρχαν φορές, ειδικά με την ομάδα του Φιλαθλητικού που από την αρχή φάνηκε ότι ήταν πιο δυναμική, εμείς θέλαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γινόταν. Με καλές εμφανίσεις, να σταθεροποιήσουμε μία απόδοση κι αυτό να μας εξασφαλίσει μία καλύτερη θέση.

Κρίνεται όχι μόνο από τη θέση που έχει πάρει η ομάδα, αλλά και από το γεγονός ότι τα κορίτσια από την αρχή ως το τέλος έχουν δείξει μία βελτίωση στην εμφάνιση τους, όσον αφορά το βόλεϊ, την προπόνηση, τη νοοτροπία. Σε όλα αυτά έχουμε προχωρήσει ένα βήμα μπροστά και νομίζω πως αυτό είναι επιτυχία.

Για τον στόχο της επόμενης χρονιάς δεν έχουμε συζητήσει, είναι νωρίς ακόμη. Αυτό που θέλουμε είναι να διατηρήσουμε την καλή κατάσταση που έχουμε ως τώρα. Στη συνέχεια θα εξαρτηθεί από διάφορες καταστάσεις ποιος θα είναι ο στόχος μας.

Είναι πολύ μεγάλο κίνητρο για εμένα να έχω νέα κορίτσια στην ομάδα. Αυτό έγινε την εφετινή χρονιά και σίγουρα θα γίνει και την επόμενη. Θέλω να δίνουμε ευκαιρίες στα παιδιά να παίζουν, να έχουν συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερο κι αυτό να γίνεται σε όλες τις ομάδες.

Σε όλες τις κατηγορίες υπάρχουν μία δύο ομάδες που ξεχωρίζουν, μία δύο που δεν είναι τόσο καλές, οπότε υποβιβάζονται και όλες οι άλλες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Αυτή την εικόνα είχε και ο δικός μας όμιλος.

Προς το παρόν έχουμε συμφωνήσει να είμαι και την επόμενη χρονιά, εκτός αν συμβεί κάτι απρόοπτο. Εύχομαι και ελπίζω να είμαι στον Θρίαμβο.

Είναι πολύ δύσκολο ειδικά στην Αθήνα να βρεις σε γήπεδο ώρες που σε βολεύουν και να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε σε αυτό το χώρο είναι να αλλάξουμε το δάπεδο. Αυτό θα είναι πολύ καλό γιατί είναι κρίμα να υπάρχουν τραυματισμοί λόγω της άσχημης κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα γήπεδα. Θα επιδιώξουμε να διορθώσουμε αυτή την κατάσταση.

Τη χρονιά που πέρασε νιώσαμε ότι υπήρχε δυναμική στην κερκίδα εδώ στο Χαϊδάρι, από συγγενείς, γονείς, παιδιά, φίλους κι ήταν μία πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Εύχομαι αυτό να συνεχιστεί και του χρόνου.

Γενικά δεν μου αρέσει να συγκρίνουμε εποχές και επίπεδα. Είδα παιχνίδια και το επίπεδο ήταν πάνω κάτω το ίδιο. Έγιναν ωραία παιχνίδια στην Α1 και ένα καλό πρωτάθλημα. Από την αρχή λέγαμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως έχει μία ξεχωριστή δυναμική, αλλά φάνηκε ότι και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να διεκδικήσει κάποιον τίτλο, δεν έγινε, αλλά έγιναν καλά παιχνίδια.

Καθόλου δεν μου λείπει και δεν το περίμενα αυτό. Από τη στιγμή που σταμάτησα ένιωσα ότι έπρεπε να γίνει. Δεν έγινε ξαφνικά, έγινε με δική μου επιλογή και θεωρώ ότι επειδή έγινε συνειδητά δεν μου λείπει καθόλου».

Πηγή: sportsonair.gr 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ