1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-03-2015 16:34

Φιλιππάτος: «Είχαμε τον ψυχισμό και το μέταλλο»

Ικανοποιημένος από τη καθαρή νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου παρουσιάστηκε ο προπονητής του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, Δήμος Φιλιππάτος, ο οποίος δήλωσε:
«Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση αλλά και πολλά λάθη. Καταφέραμε στο πρώτο σετ να πάρουμε μια διαφορά πέντε πόντων και να ξεφύγουμε με 9-4, αλλά ο Πανιώνιος κατάφερε να μας ισοφαρίσει και από εκεί και πέρα το σετ πήγαινε πόντο πόντο. Το ίδιο σκηνικό είχαμε και στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ με τον Πανιώνιο να αντιδρά και πάλι με τον ίδιο τρόπο. Το τέλος του σετ όμως δεν ήταν το ίδιο. Ο Πανιώνιος κατάφερε να ξεφύγει με τέσσερις πόντους και να φτάσει στο τέλος προηγούμενος 22-24. Εκεί η ομάδα μου έδειξε ψυχισμό και είχε το μέταλλο να γυρίσει το σετ και να το κερδίσουμε με 28-26. Το τρίτο σετ ήταν πιο ξεκάθαρο αφού ξεφύγαμε από την αρχή και διατηρήσαμε τη διαφορά των 4-5 πόντων μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί ακολουθήσαμε κατά 90% την τακτική μας. Έχουμε καταφέρει να είμαστε μια οικογένεια, με τις εντάσεις και τις διαφωνίες μας πολλές φορές, αλλά ο στόχος είναι κοινός. Από τη διοίκηση μέχρι και τον τελευταίο που εργάζεται αθόρυβα αλλά με αρκετό κόπο καθημερινά, για να μπορούμε εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας συγκεντρωμένα. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Πανιωνίου που σήμερα ήταν αρκετά ανταγωνιστική».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ