1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-03-2015 22:25

Τρίποντο πολλών αστέρων

Ακόμη περισσότερο μίκρυνε την απόσταση για την Α1 ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου, μετά τη νίκη του με 3-0 επί του αξιόμαχου Πανιωνίου. 

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του. Στο πρώτο σετ ο Αστέρας κατάφερε να ξεφύγει με 14-9 και 16-12 με τη Νούσια στο σέρβις, αλλά ο Πανιώνιος αντέδρασε και ισοφάρισε σε 19-19. Ο Φιλιππάτος πήρε τάιμ-άουτ, αλλά οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το τέλος του σετ. Η Φραγκιαδάκη με έξυπνο πλασέ έκανε το 23-22 αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρήκε πάλι απάντηση και ισοφάρισε 23-23. Ένα σέρβις στο φιλέ και πόντος για τον Αστέρα, που πήρε το σετ με άσσο από την Αντουβά.

Το δεύτερο σετ ήταν το πιο συναρπαστικό. Ο Πανιώνιος προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να ισοφαρίσει σε 1-1 αλλά ο Αστέρας δεν του το επέτρεψε. Μεγάλη ένταση, κόκκινες κάρτες αλλά τα κορίτσια του Αστέρα φάνηκαν συγκεντρωμένα στο στόχο τους. Το ξεκίνημα βρήκε τον Αστέρα μπροστά με 9-4, με καλές επιθέσεις και ένα άσσο από τη Χριστοδούλου. Ακολούθησε ισοπαλία με 9-9 και από εκεί και μετά το σετ δεν ήταν για καρδιακούς. Οι «κυανέρυθρες» έφτασαν να προηγούνται μέχρι και με 16-20 αλλά ο Αστέρας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Έκανε ένα σερί 5-1 και Η Φραγκιαδάκη έκανε το 21-21. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε ξανά με 22-24 αλλά και πάλι ο Αστέρας με τα ψυχωμένα κορίτσια του το γύρισε και στο 28-26 έκανε το 2-0.

Η συνέχεια δεν ήταν εύκολη για τον Αστέρα, απέναντι σε έναν δυνατό Πανιώνιο. Με ασταμάτητα καρφιά της Νούσια και τελευταίο πόντο από την Χριστοδούλου, ο Αστέρας έκανε το 25-22 και το 3-0. 

Τα σετ: 3-0 (25-23, 28-26, 25-22).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Φιλιππάτος): Μαλουσάρη Ο., Φραγκιαδάκη, Αντουβά, Χριστοδούλου, Νούσια, Μαλουσάρη Ζ./ Παπαδάκη (λ), Χέλιου, Χειλαδάκη, Κουτροπούλου, Γεωργακοπούλου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κωστακόπουλος): Οικονομάκη, Μπίσκου, Τσιώνη, Τουρνάκη, Ευθυμίου, Τσουμήτα / Πασιαλή (λ), Δαρλάση(λ), Σαγάνη, Δελατόλα, Μουρατίδη

6 σχόλια

  • Comment Link papatrexalas Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 15:27 posted by papatrexalas

    δεν θελω να πω ονοματα παιχτριων σου φιλε παπατρεχα..μιλαμε για εκδηλους πανηγυρισμους σε καθε ποντο του πανιωνιου.συγχαρητηρια για τα κοριτσια σου και για το κυπελλο,ειλικρινα.ειμαι φιλαθλος,αθλητης και οχι οπαδος. μακαρι να το παρεις κιολας,αληθεια..ειλικρινα σου ευχομαι και του χρονου να ανεβεις στην Α1.....γιατι φετος παπαετρεξες και εχασες

  • Comment Link Συνεχεια απο προηγουμενο Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 11:06 posted by Συνεχεια απο προηγουμενο

    ......και εσενα σε καθαρισε σαν αυγο για να μην.....ξεχνιωμαστε.

  • Comment Link ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 11:02 posted by ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ

    Kομπλεξικε για την ωρα ο Ηρακλης πηρε πρωταθλημα νεανιδων και ειναι στο final 4του κυπελου για τα υπολοιπα.....βλεπουμε

  • Comment Link Γ.ΜΑΚΡΗΣ Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 06:42 posted by Γ.ΜΑΚΡΗΣ

    komplexismos φιλε μου επειδη ξερω τις αθλητριες τους δεν χειροκροταγε καμια το να θελουν να χασουμε ειναι φυσιολογικο ας μη γινομαστε κακεντρεχης.Διπλα στην ομαδα μας και οταν ολα τελειωσουν γιατι ακομα δεν.τρελλο πανηγυρι.

  • Comment Link Komplexismos Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 22:34 posted by Komplexismos

    Έχετε πολλή πλάκα εσείς εκεί στην Κηφισιά που είστε στο γήπεδο του αστέρα και πανηγυριζετε τους πόντους του Πανιώνιου .. Θα σας ξαναδουμε σε 2 βδομάδες στο ζηρινειο να πανηγυριζετε τους πόντους του ζαον...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ