1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-03-2015 03:22

Άλμα για Α1 ο Αστέρας, έχασε βαθμό ο Άρης, σώθηκε η Νέα Γενεά

Πιο δύσκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Πανιωνίου και πήρε πολύτιμη νίκη που κατά μεγάλο ποσοστό του εξασφαλίζει και την άνοδο στην Α1 γυναικών. Ο Αστέρας έχει να παίξει ακόμα εκτός έδρας με τον ΖΑΟΝ ο οποίος θα πρέπει να παίξει για την ιστορία του αλλά και για το συμπολίτη και συγκάτοικο στο Ζηρίνειο Ηρακλή Κηφισιάς.

Ο Αστέρας του Φιλιπάτου έδειξε μεγάλη ωριμότητα στο φινάλε και των τριών σετ και έδειξε πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Υπενθυμίζεται πως στην Α2 γυναικών δεν ισχύει ότι στην Α2 ανδρών και η πρώτη ομάδα λαμβάνει κατ΄ευθείαν την άνοδο. Ο Αστέρας την επόμενη αγωνιστική θα πάρει τρίποντο χωρίς αγώνα καθώς έχει τον αγώνα με τη Σούδα που αποχώρησε. Αντίθετα ο Ηρακλής Κηφισιάς εφόσον νικήσει στη Μυτιλήνη τον Παγγεραγωτικό έχει ακόμα να παίξει με Θέτις στην Κηφισιά και Μεσσαρά στην Κρήτη. Στη μάχη της παραμονής Τράχωνες και Μεσσαράς θα δώσουν τη μάχη. Η ομάδα των Τραχώνων παίζει την Κυριακή στην Κηφισιά με τον ΖΑΟΝ και η Μεσσαρά θα πάρει τρίποντο λόγω του αγώνα που θα έδινε με τη Σούδα.

Πιο ξεκάθαρη η κατάσταση στον Β΄όμιλο με τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό να έχει εξασφαλίσει την άνοδο και την Κυριακή παίζει με την τοπική ΕΑ Λάρισας. Στο ντέρμπι ο Θρίαμβος νίκησε τον Γ.Σ.Χαλανδρίου, ενώ νίκες με καλές εμφανίσεις σημείωσαν ο Πορφύρας με τον Ακρίτα Καλαμάτας και η Πετρούπολη στην Ελασόνα. Στην ουρά η Πρέβεζα νίκησε τον Απόλλων Πατρών 3-0 και τον πήρε μαζί του στα τοπικά πρωταθληματα.

Στον Γ΄όμιλο ο Άρης έχασε πολύτιμο βαθμό στη Σταυρούπολη στο ντέρμπι με τον ΕΟΣ τον οποίο νίκησε δύσκολα 3-2 κι αν ο Αίαντας νικήσει αύριο στο Ωραιόκαστρο θα έχουμε ισοβαθμία στην κορυφή. Στο ντέρμπι για την παραμονή η Νέα Γενεά νίκησε στη Δράμα τον Ερμή ο οποίος ουσιαστικά υποβιβάστηκε στα τοπικά.

 

1ος όμιλος
20η αγωνιστική

ΑΣΠ Θέτις - ΑΟ Παλλήνη 1-3 (25-18, 22-25, 31-33, 19-25)
ΘΕΤΙΣ (Παπαθανασίου): Κωνσταντίνου, Φουτζίλα, Ζήση Π., Πανταζή, Χανδρή, Μελετίου, Καράμπαλη -λ / Κερασιώτου -λ, Αναγνώστου, Ζήση Χ., Δράκου
ΠΑΛΛΗΝΗ (Τουρνάκης): Καραμπαγιά, Οικονομοπούλου, Τζίμα, Στάθη, Γρίσφου, Πολίτη Σ., Μπάγια -λ, / Κούρτη -λ Πολίτη Στ., Μπιτσάκου Χ.

ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου - ΓΣ Πανιώνιος 3-0 (25-23, 28-26, 25-22)
ΑΣΤΕΡΑΣ (Φιλιππάτος): Μαλουσάρη Ζ., Μαλουσάρη Ο., ΑΝτουβά, Χριστοδούλου, Φραγκιαδάκη, Νούσια, Παπαδάκη - λ / Κουτροπούλου, Χειλαδάκη
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κωστακόπουλος): Οικονομάκη, Τσουμίτα, Μπίσκου, Τσιώνη, Τουρνάκη, Ευθυμίου, Πασιαλή - λ / Μαγγίνα, Δελατόλα, Σαγάνη, Μουρατίδη

2ος Όμιλος
20η αγωνιστική

ΦΓΣ Πρέβεζας - ΑΣΠ Απόλλων 3-0 (25-17, 25-14, 25-8)
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήσης): Γιάγια, Μαγκλάρα Γ., Μαγκλάρα Χ., Παναγιωτίδου, Πεπόνη, Μπαρμπούδη, Σιούλα -λ / Λάσκαρη
ΑΠΟΛΛΩΝ (Σπυρόπουλος): Γιαννοπούλου, Κακαφώνη Γ. , Παπαγιάννη, Σουβαλιώτη, Αρβανιτοπούλου, Καρνάτσου, Κακαφώνη Ε. -λ

ΑΣΠ Ίωνες - ΓΣ Μεσσηνιακός 1-3 (25-14, 14-25, 15-25, 20-25)
ΙΩΝΕΣ (Μαρίνος): Μουτζούρη, Νικολαιδη, Χαραλάμπους, Λαμπρογιώργου, Γραμμένου, Παπουτσάκη, Μεγαρίτη -λ / Σταγιάννη -λ, Μιχαϊλίδη, Αγγελή, Νίκα
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (-): Μπέση, Εξηνταβελώνη, Κωνσταντοπούλου, Σιρινίνα, Σκληρή, Ραμούνδου, Σαμπάτη -λ/ Φωτεινάκη, Νίκα

ΓΣ Ελασσόνας - ΓΣ Πετρούπολης 0-3 (13-25, 13-25, 23-25)
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Παναγιώτου): Αθανασιάδου, Κατσαρέ, Μπελαή, Δίρβα, Παναγιώτου, Τζουργκάνου, Ζιάκου - λ / Παπαδοπούλου Ο., Χατζηβασίλη, Κασσελούρη, Παπαδοπούλου Ζ.
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ (Αποστολογιωργάκης): Καλλιώρα, Σκλιβανίτη, Τζαλάλη, Χρυσοσπάθη, Δηλαβέρη, Μορφά, Καφετζή - λ / Μασούρα, Δημητροπούλου, Μπαντίδου, Κατσιμπούλη

ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΟ Ακρίτας 3-0 (25-15, 25-17, 25-16)
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Καλογερογιάννης): Γκούρα Π., Χατζηπέτρου, Ράπτη, Χαλβατζή, Καράκου, Θαλασσινού, Γκούρα Α. -λ / Λιάρου -λ, Πρίφτη
ΑΚΡΙΤΑΣ (Ξεροβάσιλας): Πανταζοπούλου, Μποτσάκη, Κουκούτση, Δεδούση, Μαντούδη, Νικολακοπούλου, Μπούνα Θ. -λ / Παυλέα -λ, Χάσκου, Κουτίβα, Κατσογιάννη.

ΓΣ Χαλανδρίου - ΑΟ Θρίαμβος 1-3 (12-25, 23-25, 25-17, 20-25)
ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Ατσιδαύτης): Γκότζη, Μαβιλίδη, Γκόγκου, Μαγκανάρη, Μαστοράκη, Σκορδίλη , Τσούνη -λ / Γεωργίου, Τσαρακλή.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Σάκκουλα): Μουτζουρίδου, Αλιφιεράκη, Ζαχαρέα, Εικοσπεντίδου, Γκότση, Στρατίκη, Μαθιουδάκη -λ / Δρούγκα, Πεδουλάκη, Χίου

3ος όμιλος
20η αγωνιστική

ΣΦΒ Ερμής - ΜΑΣ Νέα Γενιά 1-3 (12-25, 16-25, 25-21, 17-25)
ΕΡΜΗΣ (-): Καρυοφυλλίδου, Στάικου, Γαϊτανίδου, Κιουτσιούκη, Σαββίδου, Παρλόγλου, Σωτηροπούλου-λ / Κιρκενίδου, Παπαϊωάννου.
Ν. ΓΕΝΕΑ (Χριστολιάκος): Κολοκυθά, Καρατζοπούλου, Ροντήρη, Κουτρουμπή, Φαλιάγκα, Καλπάκη, Καραπαλίση-λ / Νταή.

ΕΟ Σταυρούπολης - Άρης 2-3 (25-19, 14-25, 14-25, 25-22, 12-15)
ΕΟΣ (Ιωαννίδης): Ζηνονίδου, Σταφυλλίδου, Μητσάνη, Μπούκα, Δημητριάδου, Παπουλίδου, Γεωργιάδου-λ / Άγγου, Σαβάογλου.
ΑΡΗΣ (Σολκίδης): Κουμρία, Γεροβασιλείου, Αποστολίδου, Τυφλιώρη, Κοκκινίδου, Σωτηρίου, Καψαμπέλη-λ / Γουγούση, Γεωργακοπούλου, Καλούδη.

2 σχόλια

  • Comment Link Ν.Κ. Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 07:34 posted by Ν.Κ.

    "Ο Αστέρας έχει να παίξει ακόμα εκτός έδρας με τον ΖΑΟΝ ο οποίος θα πρέπει να παίξει για την ιστορία του αλλά και για το συμπολίτη και συγκάτοικο στο Ζηρίνειο Ηρακλή Κηφισιάς."

    Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα

    Η συγκεκριμένη εικασία (..."πρέπει"(!)...) είναι ό,τι πιο άτοπο και άκυρο έχω διαβάσει ποτέ για τον ΖΑΟΝ.

    Πραγματικά, μου προκαλεί μεγάλη απορία αυτή η άποψη...

    Μπορεί ο ΖΑΟΝ να βγάζει, τελευταία, προς τα έξω μία ιδιόμορφη εικόνα (τα σκαμπανεβάσματα είναι υγιή στις ομάδες και πάντα, οι μεταβατικές περίοδοι προς κάτι καλύτερο συνοδεύονται από αναταράξεις) αλλά διέπεται από βαθιές αθλητικές αξίες που αφενός, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να του αποδίδει τέτοιου είδους νοοτροπίες, αφετέρου θα τον επαναφέρουν σε συμπεριφορές και στη θέση (και δεν εννοώ μόνο την αγωνιστική) που του αρμόζουν.

    Ο ΖΑΟΝ δεν παίζει, αγωνίζεται. Και αγωνίζεται για τον ίδιο και για το άθλημα. Από 'κει και πέρα, κάθε ομάδα, μεταξύ αυτών και ο συμπολίτης και συγκάτοικος Ηρακλής Κηφισιάς, οφείλει (ή πρέπει) -θεωρώ- να κάνει το ίδιο και να κατακτά αυτό που αξίζει βάσει της αγωνιστικής της απόδοσης.

    Ως εκ τούτου, οι αθλήτριες του ΖΑΟΝ θα αγωνιστούν για τον εαυτό τους, για την ομάδα τους και για τον Σύλλογο. Και μόνο!

    Καλή σας μέρα

  • Comment Link Π.Αντωνοπουλος Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 07:32 posted by Π.Αντωνοπουλος

    Τον ΖΑΟΝ δεν τον ενδιαφερει ο Ηρακλης αλλα φυσικα θα παιξει για την Ιστορια και το Μελλον του και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ