1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2015 22:50

Πρόστιμο στον Πανναξιακό από CEV και «εμπλοκή» με την Ουραλότσκα

Αρνητική ήταν η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία στο κοινό αίτημα του Πανναξιακού και της ρωσικής Ουραλότσκα Εκατερίνμπουγκ ώστε να γινουν και οι δύο προημιτελικοί του Τσάλεντζ Καπ γυναικών στην Ρωσία στις 4 και 5 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της CEV δύο αγώνες στην ίδια έδρα μπορεί να γίνει μόνο στην προκριματική φάση και στον Α΄γύρο και όχι στους προημιτελικούς για να διαφυλάξει το κύρος της διοργάνωσης.

Και σα να μην έφταναν αυτά, η CEV επέβαλε πρόστιμο 350 Ευρώ επειδή στον εκτός έδρας αγώνα με τη γαλλική Λε Κανέτ η ομάδα δεν είχε προπονητή στον πάγκο της (λόγω της αποχώρησης του Ζόραν Κόβαζιτς).

Θετική η CEV για Νάξο

Στο μεταξύ, για το θέμα της έδρας η CEV δέχτηκε τελικά να γίνει ο αγώνας στην Νάξο οπότε ξεπεράστηκε ανώδυνα το πρόβλημα του γηπεδικού προβλήματος. Να σημειωθεί πως την πρόταση για δύο αγώνες στην Ρωσία την έκαναν οι Ρώσοι που θα κάλυπταν τα έξοδα του δαπανηρού ταξιδιού στην ελληνική ομάδα.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ