1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-02-2015 14:28

Δεν ταξιδεύει ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου

Δεύτερη αναβολή πήρε ο αγώνας μεταξύ του ΓΑΣ Μεσσαράς και του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, με την ομάδα της Αθήνας να μην μπορεί να ταξιδέψει ξανά στην Κρήτη λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. 

Η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α2 Γυναικών ήταν προγραμματισμένη να γίνει την 1η Φεβρουαρίου, ωστόσο οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Μπραχαμίου να ταξιδέψει την πρώτη φορά και να οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής η 11η Φεβρουαρίου. 

Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί από την ΕΟΠΕ.

2 σχόλια

  • Comment Link barca Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 09:02 posted by barca

    Ναι ειχε . Την Τριτη 10/2 το βραδυ που ταξιδευε η ομαδα ειχε απογορευτικα σε ολη την Ελλαδα οπως επισης και την προηγουμενη μερα 9/1 το ιδιο με αποτελεσμα τα καραβια να μην ξεκινησουνε καν απο την Κρητη για Πειραια οποτε δεν υπηρχε καν δρομολογιο με καμια ετερεια.
    Και για να σου προλαβω και την επομενη καχυποπτη σκεψη σου η ομαδα ειχε κλεισμενα ακτοπλοικα απο την πρωτη αναβολη και δεν υποχρεουτε να πληρωσει ΚΑΙ αεροπορικα οταν μαλιστα πλεον οι ομαδες δεν περνουνε τιποτα για τις μετακινησεις τους .
    (Μπορες να μπεις και να δεις τα δελτια τυπου απο τις ετερειες για την ματαιωση των δρομολογιων.)
    Μην βλεπετε φαντασματα στα παντα .
    Καλημερα

  • Comment Link ΟΠΑΔΟΣ Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 13:24 posted by ΟΠΑΔΟΣ

    Ρωταω τωρα εγω ο .....καχυποπτος,εχει απαγορευτικο ? ε? ε? ε? ΕΟΠΕ ??

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ