1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2015 00:23

Δύσκολη πρόκριση το Μαρκόπουλο, 3-2 την Πετρούπολη

«Σκούρα» τα βρήκε το Μαρκόπουλο στην Πετρούπολη για τον αγώνα Κυπέλλου με την τοπική ομάδα. Η ομάδα των Μεσογείων προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ αλλά η Πετρούπολη ισοφάρισε και η πρόκριση για το Μαρκόπουλο στην 8αδα κρίθηκε με 15-5 στο τάι μπρέικ. Κορυφαία του αγώνα ήταν η Αλεξάνδρα Ψωμά που είχε καταλυτικό ρόλο στην αναμέτρηση και ειδικά στο 5ο σετ.

Κάναμε μια εξαιρετική προσπάθεια, το παλέψαμε το παιχνίδι πάρα πολύ. Δεν φοβηθήκαμε το όνομα του αντιπάλου και νομίζω ότι πετύχαμε. Από κει και πέρα η Ψωμά ήταν καταλύτης και στο τέλος δεν αντέξαμε να πάρουμε την νίκη», τόνισε ο τεχνικός της Πετρούπολης Μανώλης Αποστολογιωργάκης ενώ ο Βέσκο Ιβάνοβιτς σημείωσε από την πλευρά του: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το κάναμε πιο δύσκολο με την αγωνιστική συμπεριφορά μας. Είχαμε ένα σετ καλό κι αμέσως μετά ένα άσχημο. Σίγουρα μετράει το ότι πήραμε την πρόκριση αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι αν δεν παίξουμε δεν μπορούμε να κερδίσουμε καμία ομάδα. Η Πετρούπολη είχε κίνητρο και το έδειξε ενώ εμείς μετά τη νίκη μας επί της Ηλιούπολης μάλλον πήραν τα μυαλά μας αέρα…»

Τα σετ: 2-3 (18-25, 25-13, 21-25, 25-22, 05-15)

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ (Αποστολογιωργάκης): Σκλιβανίτη, Μόρφα, Τζαλαλή, Μασούρα, Χρυσοσπάθη, Δηλαβέρη, Καφετζή -λ / Παντίδου, Καλιώρα, Κοτσαμπά, Δημητροπούλου, Κατσιμπούλα

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Ιβάνοβιτς): Δικαιούλια, Κάρπεντερ, Λιάγκη, Ψωμά, Γιάνκοβα, Γιαννέλου Ζ., Κοκκίου –λ / Πολυδώρου, Γιαννέλου Χ.




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ