1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
09-02-2015 22:21

Φιλιππάτος: «Όπως το είχαμε σχεδιάσει»

Μία εύκολη νίκη απέναντι στην Παλλήνη, που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην Α1 πέτυχε ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου, με τον προπονητή της ομάδας, Δήμο Φιλιππάτο να δηλώνει: 
«Είχαμε μια εβδομάδα χωρίς παιχνίδι λόγω του ότι δεν ταξιδέψαμε το προηγούμενο Σάββατο στην Κρήτη. Για μια ομάδα όπως η δική μου που στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζει μία σταθερότητα αυτό λειτουργεί πολλές φορές σαν εμπόδιο. Όμως η δυναμικότητα του σημερινού αντιπάλου,χωρίς να υποτιμώ την ομάδα της Παλλήνης που είναι μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα παίζοντας αρκετά καλή άμυνα, όσο και το γεγονός ότι παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι πολύ συγκεντρωμένοι μας έκανε να έχουμε ένα εύκολο απόγευμα όπως μαρτυράει και το σκορ. Λειτουργήσαμε ακριβώς όπως είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι τακτικά με αρκετά καλή εμφάνιση. Πλέον όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα , θα ταξιδέψουμε μεσοβδόμαδα στην Κρήτη για το αναβληθέν παιχνίδι και την άλλη Κυριακή θα πάμε στην Κηφισιά να παίξουμε ένα παιχνίδι που για πολλούς θα κρίνει το πρωτάθλημα. Για εμένα είναι ένα παιχνίδι σημαντικό από βαθμολογική άποψη αλλά πιστεύω πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Μην ξεχνάμε ότι ο Ηρακλής παίζει αύριο στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο που στο γήπεδό του έχουμε χάσει κι εμείς βαθμό. Πρέπει λοιπόν να κοιτάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι. Αν νικήσουμε βέβαια την άλλη Κυριακή θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την άνοδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ