1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
25-01-2015 15:30

Χωρίς δυσκολία στην Πρέβεζα ο ΓΣ Χαλανδρίου (video)

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΓΣ Χαλανδρίου, ο οποίος επιβλήθηκε με ένα εύκολο 3-0 του ουραγού Φιλαθλητικού Πρεβέζης, για τον δεύτερο όμιλο της Α2 Γυναικών. 

Τα σετ: 18-25, 15-25, 13-25

Διαιτητές: Γεράνιος, Γλωσσίδης

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Π. Ζήσης): Κοσμίδου Β. Κοσμίδου Α., Ντάκουλα, Γιάγια, Μαγκλάρα Χρ., Μαγκλάρα Γ., Πεπόνη, Λάσκαρη-Τρίγκα, Μπαρμπούδη, Παναγιωτίδου, Μπακάλη, Κουμάση.

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Στ. Ατσιδαύτης): Μαστοράκη, Τσούμη, Γεωργίου, Σκορδίλη, Γκότζη, Μαβιλίδη, Κουλουμέντα, Καραχάλιου, Τσαρακλή, Μαγκανάρη.

Ο προπονητής του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, Πολύκαρπος Ζήσης δήλωσε: «Τα περιθώρια στενεύουν, αλλά υπάρχουν αρκετές αγωνιστικές ακόμη. Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω και με δουλειά να διορθώσουμε αυτά που δεν πάνε καλά. Αυτή η εμφάνιση δεν ήταν αναμενόμενη. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα σε σέρβις και υποδοχή. Οι ιώσεις και οι τραυματισμοί είναι ελλείψεις, αλλά δε δικαιολογώ τόσα λάθη. Όσο περνούν οι αγωνιστικές και δεν παίρνουμε βαθμούς, τόσο βαραίνουν χέρια και πόδια, κι αυτό δρα στην ψυχολογία».

Ο προπονητής του ΓΣ Χαλανδρίου, Στέλιος Ατσιδαύτης είπε: «Αρχικός στόχος μας ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία και αυτή τη στιγμή είμαστε στην τρίτη θέση. Θέλουμε απ' εδώ και πέρα να νικάμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται και να είμαστε σε μία υψηλότερη θέση.

Η ομάδα της Πρέβεζας δεν μας ταίριαξε. Εμείς έχουμε στα περισσότερα παιχνίδια καλό σέρβις και ο Φιλαθλητικός έχει ένα μικρό πρόβλημα στην υποδοχή. Ήταν φυσικό να είναι λίγο πιο εύκολο.

Η άνοδος θα είναι πολύ δύσκολη, αφού οι δύο πρώτες ομάδες, ειδικά ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, έχουν ξεφύγει αρκετά».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ