1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-01-2015 19:22

Εύκολα ο Άρης που βλέπει... Αίαντα (photos)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/ARHS/2014-15/aris-genea folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/ARHS/2014-15/aris-genea/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας
Για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών του τρίτου ομίλου της δέκατης τρίτης αγωνιστικής, ο Άρης νίκησε εύκολα την Νέα Γενεά με σκορ 3-0. Μόνο στο πρώτο σετ δυσκόλεψε η ομάδα του Ασβεστοχωρίου την ομάδα του Άρη. Χωρίς βάθος πάγκου δεν μπόρεσε να συνεχίσει  με τον ίδιο ρυθμό.


Πολλά όμως πρόκειται να ξεκαθαρίσουν στον εξ αναβολής αγώνα του Αίαντα με τον Άρη στον Εύοσμο. Το μυαλό των κίτρινων είναι στο ΔΑΚ Ευόσμου όπου την Τετάρτη στις 21:00 θα αντιμετωπίσουν τον Αίαντα, με κρυφά χαμόγελα από το αποτέλεσμα του 3 – 2 του πρωτοπόρου με την Σταυρούπολη. Με τον Άρη  μπορεί να αγωνισθεί και η κεντρικός Γεωργοπούλου, η οποία προέρχεται από τον Εύοσμο. Εάν επικρατήσει ο Αίας τότε τα κορίτσια της Μαρίας Γαβαλά θα είναι με το ένα πόδι στην Α1.

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-14, 25-12)

ΑΡΗΣ (Σολκίδης): Αποστολίδου, Τυφλιώρη, Κοκκινίδου, Πήττα, Γεροβασιλείου, Σωτηρίου, Καψαμπέλη-λ / Παπαδοπούλου-λ, Καλούδη, Γουγούση, Θεότη
Ν. ΓΕΝΕΑ (Χριστολιάκος): Καλπάκη, Κολοκυθά, Καρατζοπούλου, Ροντήρη, Κουτρουμπή, Φαλιάγκα, Καραπαλίση-λ / Μπάγγου-λ, Κούγκα, Βασίλα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ