1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
22-12-2014 13:20

Η «δύναμη» του Φιλαθλητικού Πρέβεζας είναι οι ακαδημίες του (photo)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Cannot find volleynews.v2/WOMEN/FILATHLITIKOS-PREVEZA/2014-15/tournoua-akadimies folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/FILATHLITIKOS-PREVEZA/2014-15/tournoua-akadimies/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Πιστοποιώντας την καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες βόλεϊ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, το εορταστικό τουρνουά που διοργάνωσε ο σύλλογος στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου, αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως απόδειξη πως γονείς και παιδιά πρέπει να βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό.

Και το βόλεϊ στην Πρέβεζα, καθώς και η φιλοσοφία με την οποία δουλεύουν οι προπονητές στα τμήματα υποδομής του Φιλαθλητικού, φανερώνουν για ποιο λόγο εκπροσωπείται η ομάδα στην Α2 Κατηγορία γυναικών, αλλά και γιατί οι ακαδημίες αποτελούν τη μεγάλη «δύναμη» του συλλόγου.

Οι προπονητές του Φιλαθλητικού Νίκος Ρούσος, Κωνσταντίνος Σιούλας, Χριστίνα Χόικα και Σοφία Οικονόμου, ευχήθηκαν σε παιδιά και γονείς «χρόνια πολλά», ενώ το εορταστικό αυτό τουρνουά, αποτελεί «ζέσταμα» για άλλα, στα οποία θα πάρουν μέρος ορισμένα τμήματα του συλλόγου μέσα στο 2015.

Διαβάστηκε 1413 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ