1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-12-2014 13:42

Στο ρελαντί ο Ηρακλής Κηφισιάς, 3-0 την αποδυναμωμένη Μυτιλήνη

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε για άλλη μία αγωνιστική ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη, με εξαίρεση το πρώτο σετ, πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Παγγεραγωτικού με 3-0.

Η Μυτιλήνη ταξίδεψε στην Αθήνα με μόλις οκτώ παίκτριες, οπότε εξαρχής το έργο της θα ήταν δύσκολο εώς αδύνατο. Όμως πάλεψε το πρώτο σετ, έφτασε μάλιστα και στην ισοφάριση (19-19), ωστόσο με τις Γκρέκα και Γεωργιάδου ο Ηρακλής Κηφισιάς έκανε το 1-0. Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στις γηπεδούχες που έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση των δύο επόμενων.

Διαιτητές: Παγκοζίδης, Καντλή

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-9, 25-17)

ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ (Χουντουμάδης): Γκρέκα, Γκουτιμένκο, Χρυσομάλλη, Σπανού, Γεωργιάδη, Κόνιαρη / Αγγελοπούλου (λ), Λύρα (λ), Κορναράκη, Καστάνου, Λάβδα, Νικολογιάννη
ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ (Γιακουμής): Βογιατζή Μ., Τσοχατζή, Μαλιγκάνη, Μοσχούρη, Βογιατζή Ε. / Γιαμπαστή, Βουβούλη (λ)

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΗΦΙΣΙΩΤΗΣ Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 15:35 posted by ΚΗΦΙΣΙΩΤΗΣ

    Επειδή οι αφοί Χουντουμάδη έδειξαν ότι ξέρουν τήν δουλειά τους καλά,επειδή η Γεωργιάδου(αρχηγός) καί η παρέα τής δέν έχουν αντίπαλο στήν κατηγορία,επειδή το παιχνίδι μέ τόν Αστέρα όσες φορές καί να επαναλαμβανότανε ο Αστέρας δέν θα είχε καμία τύχη,για όλα αυτά τό θέμα δέν είναι η πρωτιά στόν όμιλο αλλά ποιός θα είναι τιμητικά δεύτερος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ