1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2014 13:07

Μεγάλο παιχνίδι στον Άγιο Δημήτριο με τον Αστέρα νικητή

Στο συγκλονιστικότερο παιχνίδι μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, Αστέρας και Ηρακλής Κηφισιάς έδωσαν μία μεγάλη μάχη, με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου να βγαίνει νικήτρια στο τάι μπρέικ.


Η ομάδα του Δήμου Φιλιππάτου βρέθηκε δύο φορές πίσω στα σετ (1-0 και 2-1), ωστόσο ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και πήρε σημαντικό δίποντο, που δεν φέρνει όμως τον Αστέρα στην κορυφή της βαθμολογίας. Χάρη στο πόντο που πήρε ο Ηρακλής Κηφισιάς παρέμεινε στην πρώτη θέση, ασχέτως αν έκανε την πρώτη του φετινή ήττα.

Κατάμεστο το κλειστό του Αγίου Δημητρίου που έσφιζε από κόσμο του βόλεϊ, με τους διαιτητές να ζητούν να σταματήσει να μπαίνει κόσμος, λόγω έλλειψης χώρου στο γυμναστήριο!

Διαιτητές: Μουλά Ε, Ράντσιου

Τα σετ: 3-2 (24-26, 25-15, 14-25, 25-13, 15-10)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Φιλιππάτος): Χριστοδούλου, Νούσια, Μαλουσάρη Ο., Αντουβά, Φραγκιαδάκη, Μαλουσάρη Δ. / Παπαδάκη (λ, Χειλαδάκη, Κουτροπούλου,

ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ (Χουντουμάδης): Χρυσομάλλη, Σπανού, Γκουτιμένκο, Καστάνου, Κόνιαρη, Γεωργιάδη / Αγγελοπούλου (λ), Λύρρα (λ), Νικολογιάννη, Κορναράκη, Γκρέκα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ