1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
21-11-2014 22:16

Το ντέρμπι του 1ου ομίλου δεσπόζει την 6η αγωνιστική των Γυναικών

Με το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Αστέρα Αγίου Δημητρίου και Ηρακλή Κηφισιάς στον πρώτο όμιλο ξεκινά η έκτη αγωνιστική της Α2 γυναικών.

Στον ίδιο όμιλο ο Παγγεραγωτικός υποδέχεται την Θέτιδα και ο Ηλυσιακός τον ΓΑΣ Μεσσαράς που βρίσκεται στο τέλος της βαθμολογίας. Μετά την ήττα από τον Ηρακλή Κηφισιάς, ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Ιωνικό σε άλλο ένα ντέρμπι για τις υψηλές θέσεις, ενώ η Παλλήνη επισκέπεται τον ΖΑΟΝ. 

Στον δεύτερο όμιλο ξεχωρίζει το παιχνίδι του τρίτου στην βαθμολογία ΓΣ Χαλανδρίου με τον άηττητο και πρωτοπόρο Πορφύρα (ισοβαθμεί με τον Φιλαθλητικό). Ο Θρίαμβος φιλοξενείται από τους Ίωνες, ενώ ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός από τον Μεσσηνιακό. Η Ένωση Ελασσόνας υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών, ενώ η ΕΑΛ τον ΓΣ Πετρούπολης. Ο Ακρίτας Καλαμάτας ταξιδεύει ως την Πρέβεζα για να αντιμετωπίσει τον Φιλαθλητικό Πρεβέζης. 

Στον τρίτο όμιλο ο Ερμής αγωνίζεται με τον Λαγκαδά, ο Ηρακλής Ιωαννίνων με τον Αίαντα, ενώ ο Πιερικός θα προσπαθήσει να κλέψει βαθμό από τον πρωτοπόρο Άρη. Ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου φιλοξενεί την Ελπίδα, ο Πήγασος Πολίχνης τον Ναύαρχο Βότση, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με τον ΕΟ Σταυρούπολης και τη Νέα Γενεά.

1 σχόλιο

  • Comment Link andmelmar Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 21:49 posted by andmelmar

    Επειδη προκειται για ντερμπι, η ομαδα της κηφισιας θα πρεπει να παει στον αγωνα χωρις τον προπονητη της. Και αυτο γιατι ο ανθρωπος ειναι ανικανος να κατεφθυνει την ομαδα ουτως ωστε να κερδισει οποιοδηποτε κρισιμο ματς. Τουλαχιστον αυτο εχω αντιληφθει στα δυο τελευταια χρονια που παρακολουθω την ομαδα.
    Ευχομαι καλη επιτυχια στα παιδια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ