1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-11-2014 18:50

Φιλιππάτος: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Παρά τη νίκη επί του ΓΑΣ Μεσσαράς, ο προπονητής του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, Δήμος Φιλιππάτος, δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Ο ίδιος δήλωσε:
«Ο λαός λέει πως η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται.Αυτό συνέβη και για την ομάδα μου σήμερα.Από την αρχή μπήκαμε χαλαρά στο παιχνίδι γιατί ίσως υποτιμήσαμε τον αντίπαλο,παρόλο που όλη τη βδομάδα λέγαμε ότι η Μεσσαρά έιναι μια ομάδα που θέλει προσοχή ιδιαίτερα μετά το προηγούμενο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο. Αυτή η νωθρότητα που παρουσιάσαμε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού μας έκανε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του αντιπάλου,αντί να επιβάλλουμε εμείς το δικό μας, και στη συνέχεια μας δημιούργησε ανασφάλεια και θα έλεγα και φόβο για ένα πιθανό στραβοπάτημα. Το παιχνίδι τακτικά πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει όμως δε μπορούσαμε να λειτουργήσουμε καλα στο κομμάτι σερβις - μπλοκ - άμυνα εκτός από το 15-15 του 4ου σετ και μετά. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με την Παλλήνη κι ελπίζω να μην παρουσιάσουμε πάλι αυτό το πρόσωπο. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας μου σήμερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ