1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-11-2014 21:49

Διπλό της Θέτιδας στην Κηφισιά

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, η Θέτιδα Βούλας επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 του ΖΑΟΝ για την 4η αγωνιστική του Α ομίλου της Α2 γυναικών.

Το ντέρμπι κράτησε για δύο σετ, με την ομάδα της Βούλας να ανεβάζει την απόδοσή της και να παίρνει εύκολα το τρίτο και το τέταρτ. Ο ΖΑΟΝ ξεκίνησε με προσδοκίες, αλλά έχει μείνει πίσω έχοντας μόνο μία νίκη απέναντι στη Σούδα. Τα δύσκολα ματς συνεχίζονται για τη Θέτιδα που την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό.



ΖΑΟΝ - Θέτιδα 1-3 (18-25, 25-23, 16-25, 18-25)

ΖΑΟΝ (Κυριαζής): Ντονα, Μάρκου, Αργυρίου, Φιλιπιόνοκα, Καντάρη, Δαουλτζόγλου/ Ξυνταρά (λ), Παπαδοπούλου (λ), Πλουμή, Χοτοκουρίδου, Μπαφατάκη
ΘΕΤΙΔΑ (Παπαθανασίου): Κωνσταντίνου, Φουvτζήλα, Ζήση Π., Πανταζή, Χανδρή, Μελετιάδη/ Κερασιώτου (λ), Ζήση Χ.

5 σχόλια

  • Comment Link CODE Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 17:21 posted by CODE

    ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ volley news ΕΧΤΕΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΖΑΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΤΡΩΓΕ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΟΝ.
    ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΒΡΙΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ :
    Η ΖΑΟΝΑΡΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.......ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ !!!!!!!!!!!!!

  • Comment Link στον ντάκο Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 19:51 posted by στον ντάκο

    αν δεν είχε το χρήμα ο ΖΑΟΝ θα ακολουθούσε την τακτική υποχώρησης(φυγής) της ΣΟΥΔΑΣ για να γλυτώσει και τα χειρότερα όπου πολύ καλώς έπραξε για το ηθικό των αθλητριών της και τα οικονομικά του συλλόγου της.Το επίπεδο στον όμιλο είναι πολύ υψηλό.Φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες δεν παίζουν.

  • Comment Link Ν.Κ. Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 12:05 posted by Ν.Κ.

    Όσοι γνωρίζουν από πρωταθλητισμό, ξέρουν πως οι ομάδες, ειδικώς όσες έχουν ιστορία ΣΑΝ του ΖΑΟΝ (γιατί την ιστορία του ΖΑΟΝ δεν την έχει ΚΑΝΕΙΣ στο ελληνικό γυναικείο βόλλευ) έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Η αντίληψη, όμως, ότι μία ομάδα επειδή βρίσκεται σε μία προσωρινή αδυναμία δεν δικαιούται να διεκδικεί τα δικαιώματά της, εκτός από πέρα για πέρα αντιαθλητική, δείχνει βαθιά έλλειψη αθλητικής παιδείας και αποτελεί απόχρωση φασίζουσας λογικής και νοοτροπίας.

    Ελπίζω το σημερινό ελληνικό βόλλευ να μην επιτρέπει να παρεισφρέουν στο χώρο του τέτοιου είδους αντιλήψεις και φιλοσοφίες.

    (Τα υπόλοιπα σχόλια φανερώνουν συμπλέγματα που η διαχείριση τους χρήζει συγκεκριμένης επιστημονικής ειδικότητας.)

  • Comment Link dimi450 Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 15:13 posted by dimi450

    ηθελαν και Α1 ...τους εσωσε η εοπε που δεν τους αφησε να παίξουν και να γινουν ο περιγελος της Α1. δεν μπορούν να σταυρωσουν νικη στην Α2 ηθελαν και τα μεγαλα σαλονια...

  • Comment Link η ωρα της αληθειας Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 13:18 posted by η ωρα της αληθειας

    εφτασε η ωρα που ολα εδω πληρωνονται αναλγητοι δεινοσαυροι του ζαον .καποτε ο κονιαρης σας εφτυσε και σας αποκαλεσε θιασο!κατι ηξερε αυτος...οτι σπειρατε να θερισετε παρακαλω ..ειστε καλοι επαιτες σε ολα τα επιπεδα ,ψαχνετε κοροιδο νεο προεδρο γιατι ο παλιος ηταν ο αφραγκος Ωνασης...τωρα ψαχνετε για καινουργιο σπονσορα προπονητη...83000 ευρο πατε να κανετε παγκοσμιο αρνητικο ρεκορ οταν θα πεσετε κατηγορια...αλλα ξεχασαμε εχετε ομαδα Α1...ουστ κοπροσκυλα της κηφησιας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ