1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-10-2014 19:09

Φιλιππάτος: «Μετουσιώθηκαν οι κόποι»

Τον ρόλο του προπονητή του Αστέρα Αγίου Δημητρίου αναλαμβάνει πλέον ο Δήμος Φιλιππάτος, μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Μαλουσάρη. Η διοίκηση της ομάδας,αφού έκανε δεκτή την παραίτηση μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό, έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δήμου Φιλιππάτου, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Παγγεραγωτικό. Ο ίδιος είπε: 
«Η ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι υπέστη ένα σοκ και πέρασε μια πολύ δυσκολη βδομάδα προσαρμογής πρώτα από όλα στα καινούρια δεδομένα. Από την Τρίτη μέχρι σήμερα η ομάδα δούλεψε αρκετά συγκεντρωμένα σε κάποια στοιχεία ατομικής και ομαδικής τακτικής και σήμερα είδα κάποια αποτελέσματα από αυτή τη δουλειά. Φοβόμουν λίγο το πώς θα παρουσιαστούμε στο γηπέδο λόγω της αλλαγής της μέρας και ώρας του αγώνα αλλά ευτυχώς το ξεπεράσαμε. Τώρα πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο γιατί ακολουθεί ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο με τη Θετιδα Βούλας η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα και απο τις ομάδες με τις οποίες θα συναγωνιστούμε για την πρώτη θέση. Ευχαριστώ τη διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε αυτό το ομολογουμένως πολύ δύσκολο έργο. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου για την επαγγελματικότητα που έδειξαν αυτή τη βδομάδα στις προπονήσεις. Κατάφεραν να μετουσιώσουν τους κόπους τους σε ένα εύκολο όπως φαίνεται από το σκορ απότέλεσμα. Και πάλι συγχαρητήρια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ