1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-10-2014 13:06

Νίκη και δοκιμές για τον ΖΑΟΝ

Άνοιξε η αυλαία στο πρωτάθλημα της Α2 της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 στο Ζηρίνειο για την ομάδα των γυναικών του ΖΑΟΝ Κηφισιάς, η οποία επικράτησε σχετικά εύκολα του ΝΑΟ Σούδας με 3-0 σετ.

Στο πρώτο σετ ο ΖΑΟΝ μπήκε δυνατά και έδειξε πολύ γρήγορα τι ζητούσε από το παιχνίδι. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων φάνηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα οι κηφισώτισες να προηγηθούν στο σκορ με 7-2 δημιουργώντας μία διαφορά που κρατήθηκε, αλλά και αυξήθηκε στη διάρκεια του σετ σε 11-7, 17-10, 20-11, για να λήξει τελικά το σετ υπέρ του ΖΑΟΝ με 25-15.

Στο δεύτερο σετ και πάλι η ανωτερότητα του ΖΑΟΝ ήταν εμφανής. Η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, παρά το γεγονός ότι με τη νέα της σύνθεση έχει παίξει μόνον κάποια φιλικά παιχνίδια. Προηγήθηκε και πάλι σταθερά σε όλο το σετ και δεν ανησύχησε σε καμία στιγμή, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό βόλλεϋ, τόσο στην άμυνα, όσο και επιθετικά, δίνοντας σαφή σημάδια ότι αποτελεί ένα σύνολο υψηλού επιπέδου. Η διακύμανση στο δεύτερο σετ 7-3, 8-6, 12-9, 14-10, 18-12 και τελικό σκορ 25-13 για τις αθλήτριες του Δήμου Κυριαζή.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Κηφισιάς ξεκίνησε πιο μουδιασμένα, με αποτέλεσμα αρχικά να δώσει περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα σετς. Ο Δήμος Κυριαζής είχε την ευκαιρία να κάνει αλλαγές και να δοκιμάσει όλο το ρόστερ της ομάδας και συστήματα στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά η ομάδα της Κηφισιάς προηγείτο πάντα έστω και με βραχεία κεφαλή, ξέφυγε κάποια στιγμή με 13-6, αλλά μετά από ένα τάιμ άουτ που πήρε η ομάδα της Σούδας η φιλοξενούμενη ομάδα πλησίασε στο 13-11. Ένα σερί όμως 7-0 από τις κηφισιώτισες, έφερε τη διαφορά στο 20-11, το σετ να τελειώνει με 25-18 και το παιχνίδι με 3-0 υπέρ του ΖΑΟΝ σε 70 λεπτά.

Τα σετ: 3-0 (25-15, 25-13, 25-18)

ΖΑΟΝ (Κυριαζής): Καντάρη, Δαουλτζόγλου, Ντόνα, Χοτοκουρίδου, Αργυρίου, Φιλιπιόνκα/ Ξηντάρα –λ, Παπαδοπούλου –λ, Μάρκου, Χριστοδούλου, Λούλου, Πλουμή, Γεωργιάδου, Μπαφατάκη.
ΣΟΥΔΑ (Σκούρα): Βλαχάκη, Μάντακα, Σολωμού, Μαρκουλάκη, Λελεδάκη Λ., Λελεδάκη Ε./ Μηλάκη –λ, Κομιτζή, Τζανετέα.

O προπονητής της ομάδας του ΖΑΟΝ κ. Δήμος Κυριαζής, δήλωσε στο zaon.gr μετά το παιχνίδι: «Ήταν μια πρεμιέρα και όπως κάθε πρεμιέρα είχαμε το άγχος της αρχής. Σε κάθε πρεμιέρα, πρέπει συγκεντρωμένα να μπει η ομάδα στο παιχνίδι και σιγά σιγά να βρει την πορεία της. Εμείς σήμερα αυτό κάναμε, μπήκαμε στο παιχνίδι και στη συνέχεια αφού βρήκαμε τα χτυπήματά μας και μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που είχαμε στόχο, να λειτουργήσουμε δηλαδή οργανωμένα και να βελτιωνόμαστε όσο προχωρούσε το παιχνίδι. Εύχομαι για τη νέα αγωνιστική περίοδο να έχουμε καταρχήν υγεία, διότι αυτό είναι το μείζον στον αθλητισμό, να είναι καλά οι αθλήτριές μας και να παίξουν το καλό βόλλεϋ που ξέρουν, ώστε να επιτύχουμε και φέτος τους στόχους μας, ο πιο βασικός των οποίων δεν είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, δηλαδή την άνοδο στην Α1. Αν έχουμε υγεία πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΖΑΟΝ κ. Κώστας Αναστασίου μετά το τέλος του ματς, μιλώντας στο zaon.gr για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου είπε: «Το πρώτο μας παιχνίδι στέφθηκε με επιτυχία, ήταν μία καλή αρχή, δένουμε σιγά σιγά σαν ομάδα. Θέλω να ευχηθώ καλή αρχή, καλή δύναμη, υγεία σε όλους και προxωράμε για την εκπλήρωση των στόχων μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ