1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
29-09-2014 20:20

Νίκη του Θριάμβου στο Ρέντη

Στο τουρνουά «Παναγιώτα Τζίφα» που διοργάνωσε η ΑΕ Ρέντη, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου επικράτησε της ομάδας του Ρέντη με σκορ 3-2.
Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές με πλούσιες φάσεις και ανατροπές στο σκορ. Οι προπονητές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορες αγωνιστικές τακτικές και αθλήτριες σε διαφορετικές θέσεις προκειμένου να προετοιμάσουν κατάλληλα τις ομάδες τους και είναι έτοιμες στην έναρξη των πρωταθλημάτων τους.

Διαιτητές: Παπαχατζής, Κούβελης, Ντενίση.

Τα σετ: 3-2 (17-25, 25-20, 26-24, 23-25, 15-9)

Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Σάκκουλα): Εικοσπεντίδου, Χίου, Μουτζουρίδου, Δρούγκα, Μιχαήλ, Μαθιουδάκη, Γκότση/ Βλάχου, Σταμάτη, Πεδουλάκη, Στρατίκη, Δριβαλιάρη.
Έφορος: Δριβαλιάρης Θεόδωρος

Α.Ε. ΡΕΝΤΗ (Μενδρινός): Μάνου, Τριανταφυλλίδου, Λιαδάκη, Τσίμηλα, Τσαπούρη, Καφίρη / Καλαφάτη, Παλιατσέα, Παπουτσιάν, Καραπιπέρη, Παπαϊωάννου.
Έφορος: Νικολακάκος Γεώργιος

7 σχόλια

  • Comment Link Περίεργος Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 17:43 posted by Περίεργος

    Κύριε Δημάκο
    Σας συγχαίρω για την ευπρέπεια, με την οποία απαντάτε στον, ανώνυμο, για προσωπικούς λόγους, αλλά καλοπροαίρετο, συνομιλητή σας. Να είστε καλά!

  • Comment Link Δημάκος Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 08:30 posted by Δημάκος

    Καλημέρα και πάλι,
    Όταν ανακοινώνεις ένα πρόγραμμα αγώνων κάπως πρέπει να χαρακτηρίσεις έναν αγώνα με λίγα λόγια που δεν ξέρεις εκ των προτέρων τις αντίπαλες ομάδες. Όσοι ήταν στο γήπεδο άκουσαν τον εκπρόσωπο του Ρέντη ο οποίος ανέφερε ότι ο αγώνας έγινε μεταξύ των ομάδων που νίκησαν στους δύο πρώτους αγώνες και μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε τη συγκεκριμένη ώρα προκειμένου να διευκολυνθεί ο Μεσσηνιακός λόγω του ότι είχε να κάνει το ταξίδι της επιστροφής. Το link που μας αναφέρεται μας παραπέμπει στο 2ο αγώνα που ήταν μεταξύ Μεσσηνιακού και Θρίαμβου και πρέπει να κατέβεις αρκετά πιο κάτω για να δεις την ανακοίνωση του συλλόγου που όντως αναφέρει για μικρό και μεγάλο τελικό αλλά όπως αναφέρω και πιο πάνω κάπως πρέπει να χαρακτηρίσεις έναν αγώνα που δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων τις αντίπαλες ομάδες. Από την άλλη πλευρά εάν υπήρχε η φιλοσοφία των τελικών τότε τα κύπελλα και τα μετάλλια δε θα ήταν όλα τα ίδια. Όσον αφορά το σχόλιο σας περί δικαιολογιών να σας διευκρινίσω ότι η απλή αναφορά γεγονότων δεν αποτελεί δικαιολογία. Ούτε είμαι εκπρόσωπος κάποιας ομάδας για να δικαιολογήσω την ήττα της ομάδας. Εάν ήσασταν στο γήπεδο σε όλους τους αγώνες θα βλέπατε ότι ο Μεσσηνιακός έπαιξε στο δεύτερο αγώνα του χωρίς τρεις βασικές του αθλήτριες που έπαιξαν στον πρώτο αγώνα. Το λόγο δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει. Φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνουν όταν απουσιάζουν κάποιες βασικές σου αθλήτριες η εικόνα σου στο γήπεδο και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι διαφορετικό. Όπως όμως είπα οι Αμαζόνες νίκησαν δίκαια διότι το αποτέλεσμα μετράει. Απλά ανέφερα το γεγονός μόνο και μόνο μη βγουν βιαστικά συμπεράσματα είτε για τη μία ομάδα είτε για την άλλη. Επίσης ανέφερα ότι είναι περίοδος προετοιμασίας και σε αυτή την περίοδο ο κάθε προπονητής μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιο σχήμα και όποια αθλήτρια θέλει. Εάν συμφωνεί κάποιος ή όχι με αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Αλίμονο εάν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Συγγνώμη και πάλι για τη μακρηγορία μου αλλά νομίζω ότι διευκρίνισα αρκετά πράγματα.

  • Comment Link Περίεργος Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 21:05 posted by Περίεργος

    Κύριε Δημάκο ευχαριστούμε για την πληροφόρηση του αποτελέσματος του επίμαχου αγώνα. Μάλλον εσείς όμως αγαπητέ δεν διαβάσατε καλά την ανακοίνωση (http://rentisvolley.blogspot.gr/search?updated-max=2014-09-29T18:14:00%2B03:00&max-results=20). Αναφορικά με τα άλλα σχόλια μια μόνο φράση : Οι δικαιολογίες κάνουν τους νεαρούς ιδίως αθλητές να μην προσπαθούν περισσότερο.

  • Comment Link Bill. Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 15:42 posted by Bill.

    Για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, η πρώτη δημοσίευση, που υπάρχει έως τώρα στο facebook, γράφει:

    "Ο χρήστης volleynews.gr κοινοποίησε σύνδεσμο.
    21 ώρες πριν

    Νίκη του Θριάμβου στο Ρέντη
    www.volleynews.gr
    Στον τελικό του τουρνουά «Παναγιώτα Τζίφα» που διοργάνωσε η ΑΕ Ρέντη, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου επικράτησε της ομάδας του Ρέντη με σκορ 3-2.Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές με πλούσιες φάσεις και ανατροπές στο σκορ. Οι προπονητές έχουν "

    Μετά τη δημοσίευση των πρώτων σχολίων, το κείμενο στο site, διορθώθηκε στη υφιστάμενη μορφή.
    Πιθανόν το volleynews, παρασύρθηκε από την ανακοίνωση διεξαγωγής του τουρνουά, που έλεγε:
    "Κυριακή 28/9/2014
    17:00 Μικρός τελικός
    19:00 Μεγάλος τελικός"

  • Comment Link Δημάκος Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 06:46 posted by Δημάκος

    Καλημέρα. Καλό θα είναι να διαβάζουμε σωστά και με προσοχή τις ανακοινώσεις της ομάδας που διοργάνωσε το τουρνουά. Δεν αναφέρει πουθενά τις λέξεις τελικός ή μικρός τελικός. Ο στόχος της διοίκησης του Ρέντη για το φετινό τουρνουά ήταν να τιμήσουν την αείμνηστη Παναγιώτα Τζίφα και όχι να δώσουν χαρακτήρα "πρωταθλήματος". Για αυτό και όλα τα μετάλλια και τα κύπελλα ήταν ακριβώς τα ίδια. Από την άλλη πλευρά λόγω του ότι είναι περίοδος προετοιμασίας ήταν μια καλή ευκαιρία να δώσουν οι συμμετέχοντες ομάδες δύο αγώνες σε διάστημα 3 ημερών με δυνατότητα να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Στο συγκεκριμένο αγώνα αγωνίστηκαν οι νικητές των πρώτων αγώνων γι' αυτό και ο σύλλογος το αναφέρει σαν 3ο αγώνα και όχι σαν τελικό. Για την ιστορία πάντως οι Αμαζόνες κέρδισαν με 3-0. Και για να μη βγουν βιαστικά συμπεράσματα ο Μεσσηνιακός αγωνίστηκε με πάρα πολλές απουσίες χωρίς αυτό να μειώνει την αξία της νίκης των Αμαζόνων που νίκησε δίκαια. Ευχαριστώ και συγγνώμη εάν σας κούρασα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ