1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-09-2014 21:46

«Να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του Άρη»

Σε συνέχεια του μεσημεριανού ρεπορτάζ που θέλει την ΕΟΠΕ να καταλήγει σε πρωτάθλημα με 11 ομάδες  στην Α1 γυναικών, ο Άρης αποφάσισε να κινηθεί για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του. 

Ο μάνατζερ ης ομάδας Γιάννης Γιαννάκης, σχολίασε σχετικά στο pressaris: «Η ΕΟΠΕ με την απόφασή της να δώσει τον λόγο στα σωματεία αναφορικά με το αν και πώς θα πρέπει να καλυφθεί η κενή θέση που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση των Βριλησσίων στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, ουσιαστικά ‘ένιψε τας χείρας της’, πετώντας το μπαλάκι στα σωματεία. Τα περισσότερα εξ΄ αυτών, λοιπόν, εξετάζοντας κοντόφθαλμα το εν λόγω ζήτημα και ενεργώντας με βάση το δικό τους συμφέρον, αφού νοιάστηκαν μόνο για το δικό τους το καλό και όχι συνολικά για το καλό του πρωταθλήματος, απείλησαν ότι θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, αν οι ομάδες γίνουν 12. Αλήθεια, λοιπόν, τι θα γινόταν αν η ΕΟΠΕ έλεγε ότι το πρωτάθλημα θα γίνει με 11 ομάδες και θα υποβιβαστούν τρεις; Τότε τα ίδια σωματεία που ψήφισαν να γίνει με 11, θα ψήφιζαν με τα ίδια κριτήρια; Φυσικά και όχι, καθώς θα προτιμούσαν να γίνει με 12, προκειμένου να έχουν περισσότερες πιθανότητες στην παραμονή», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Από την άλλη πλευρά, αν η ΕΟΠΕ ήθελε να προστατεύσει το προϊόν της, δεν θα έπρεπε να φτάσει στο σημείο να δώσει πάσα στα σωματεία, καθώς ήταν λίγο-πολύ γνωστή η στάση της. Φέτος, που το πρωτάθλημα θα προβληθεί μετά από καιρό μέσα από τη ΝΕΡΙΤ και ήδη Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν κλείσει συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι, εμείς κάνουμε ευτελές το προϊόν, έχοντας ένα πρωτάθλημα με 11 ομάδες».

Τέλος, ο Γιάννης Γιαννάκης, αναφερθείς στην στάση που θα κρατήσουν οι «κίτρινοι» από εδώ και στο εξής, υπογράμμισε ότι: «Ο Άρης από την αρχή είχε πει ότι η ΕΟΠΕ θα πρέπει να πάρει μία γενναία απόφαση για το ίδιο το πρωτάθλημα. Και αυτή δεν θα ήταν μόνο προς όφελος της ομάδας μου ή όποιας ομάδας από την Α2 ανέβαινε στην Α1, αλλά και των δετεραθλητών της Β΄ Εθνικής, όπως για παράδειγμα είναι η ΜΕΝΤ. Η τελευταία συμμετείχε – με δικά της έξοδα – σε αγώνα μπαράζ των δευτεραθλητών της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, όπου και κατέλαβε τη 2η θέση, έχοντας συνεπώς τον πρώτο λόγο για άνοδο στην Α2, εφόσον αδειάσει μια θέση. Οι αρμόδιοι της ΕΟΠΕ, λοιπόν, αφαιρούν από τη ΜΕΝΤ το δικαίωμα ν΄ ανέβει – έστω και έτσι – στην Α2 και πολύ αμφιβάλλω, αν θα υπάρξει έστω και μία ομάδα του χρόνου που θα κάνει τα έξοδα, για να συμμετάσχει στους αγώνες μπαράζ, χωρίς… αντίκρισμα», ενώ κατέληξε στο ότι: «Εμείς, από την πλευρά μας, πάντως, σαν Άρης θα κινηθούμε ανάλογα, διασφαλίζοντας πάνω απ΄ όλα τα συμφέροντα του συλλόγου».

1 σχόλιο

  • Comment Link ROULIS Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 22:18 posted by ROULIS

    Για να καταλάβετε ποιοι κάνουν κουμάντο ιστορικές ομάδες οπως ο Αρης, ο εν λόγω τιμ μάνατζερ (γνωστός για τις εύστοχες επιλογές του όταν ήταν στο Ανατόλια) κάνει ολόκληρη ανάλυση για το ποιά ομάδα θα πάει φέτος στα μπαράζ της Α2, αλλά δεν πήρε χαμπάρι ότι τα μπαράζ καταργήθηκαν! Ούτε καν τις προκηρύξεις δεν διαβάζει...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ