1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2014 16:40

Γρήγορη και άνετη παραμονή στην Α2 γυναικών ο στόχος του Παγγεραγωτικού

Την πρόκληση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών προετοιμάζεται να ζήσει ο Παγγεραγωτικός μετά την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία.
Ο ιστορικός σύλλογος της Μυτιλήνης που στέφθηκε πρωταθλητής και πήρε την άνοδο απο την Ζ περιφέρεια σε βάρος του Φοίνικα Σύρου, του Πολυκράτη Σάμου και της Τελχινίδας Ρόδου προετοιμάζει τις μεταγραφικές κινήσεις υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Γιακουμή και όπως φαίνεται ακολουθεί το δρόμο που χάραξαν ο ΟΠΕ Ρεθύμνου, ο Πανναξιακός και ο Α.Ο.Θήρας, ΓΕ Ηρακλείου, Σ.Φ.Π.Χανίων και Γ.Α.Σ.Μεσσαράς που εκπροσωπούν το γυναικείο βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο.

Η διοίκηση του συλλόγου ετοιμάζεται για τις πρώτες μεταγραφές που αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση, ενώ από την περσινή ομάδα θα μείνουν έξι αθλήτριες οι οποίες και θα επιβραβευτούν για τις θυσίες που έκαναν ώστε η ομάδα να φτάσει στην Α2. Στις αποχωρήσεις πιστώνεται και η περίπτωση της Θέκλας Αντωνιάδου η οποία αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους καθώς παράλληλα είναι και γιατρός.

«Το θετικό είναι πως η τοπική κοινότητα έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια μας και μας υπόσχεται βοήθειες. Ξέρουμε πως μας περιμένει δύσκολη σεζόν αλλά μαζί με τα κορίτσια, τη διοίκηση και όλους όλους τους φιλάθλους της Μυτιλήνης είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να ζήσουμε. Ο μεγάλος στόχος που θέτουμε είναι η γρήγορη και άνετη παραμονή στην κατηγορία», δήλωσε στο volleynews.gr ο Σωκράτης Γιακουμής και ευχαρίστησε την εταιρεία Olive Press που είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ