1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-05-2014 15:16

7-11 Ιουνίου παίζεται η άνοδος στην Α2

Ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία η ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά ανόδου στην Α2 γυναικών. Αναμονή για την πόλη διεξαγωγής.

Στις 7-11 Ιουνίου θα διεξαχθεί το ειδικό τουρνουά ανόδου στην Α2 γυναικών, με τις ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες και θα συμμετάσχουν σ' αυτό το ιδιότυπο τουρνουά να είναι οι εξής:


Α’ Όμιλο: ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Β’ Όμιλο: ΑΓΟ ΕΥΡΥΑΛΗ
Γ’ Όμιλο: ΜΕΝΤ
Ζ’ Όμιλο: ΦΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Η’ Όμιλο ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ


Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30/5/2014 και ώρα 12.00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Η πόλη διεξαγωγής του Ειδικού Τουρνουά θα ανακοινωθεί αύριο.

8 σχόλια

  • Comment Link volleyfan Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 13:14 posted by volleyfan

    xrhstaras τι σημαινει δεν εχουν παιξει βολλευ? Τι εκαναν ολη τη χρονια? Επαιζαν ποδοσφαιρο η με τις κουκλες τους? Καλο ειναι να εχεις γνωμη αλλα με επιχειρηματα οχι αστειοτητες!

  • Comment Link Athinaiou Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 09:23 posted by Athinaiou

    Toumpiwti.... κράτα μικρό καλάθι.... γιατί θα δεις πως τα τρώνε οι αθηναίες τα.... λουκούμια..... ;) πολύ γλώσσα βγάζεις και στο γήπεδο να σε δω....

  • Comment Link xrhstaras Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 23:03 posted by xrhstaras

    ΜΕΝΤ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ Ν'ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΚΑΛΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΒΟΛΛΕΫ Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΜΕΝΤ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!! ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ!!!! ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ!!!!

  • Comment Link Σοφός Χαλανδρίου Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 22:11 posted by Σοφός Χαλανδρίου

    Καλό θα είναι να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και ψυχραιμία. Οι συνεχόμενοι αγώνες αλλά και απραξία των ομάδων θα παίξουν σημαντικό ρόλο και μπορεί να ανατρέψουν κάθε έννοια φαβορί. Ψυχραιμία λοιπόν και όλα θα φανούν στο γήπεδο και όχι στα comments των blogs.

  • Comment Link volleyfan Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 20:24 posted by volleyfan

    Σε ενα τετοιο τουρνουα οπου ο πρωτος θα κριθει, μετα την αποχωρηση λαρισας και πατρας στις λεπτομερειες δεν υπαρχουν πιστευω φαβορι. Πραγματι ο Γυμναστικος εχει εξαιρετικη και δεμενη ομαδα αλλα και η ΜΕΝΤ και η Ευρυαλη διεκδικουν με ισες πιθανοτητες την ανοδο! Ασ ευχηθουμε να γινουν ωραιοι αγωνες και ο καλυτερος στο γηπεδο να κερδισει...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ