1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2013 10:59

Με C-130 και εντολή πρωθυπουργού

Η πρώην ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά
και του ζήτησε να διακομισθεί η  σορός του Νίκου Σαμαρά με στρατιωτικό αεροπλάνο στη Λήμνο, επειδή τα αεροσκάφη της Ολυμπιακής είναι μικρά . Ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον Υπουργό Αμύνης Πάνο Παναγιωτόπουλο να μεριμνήσει, αλλά πρώτα πρέπει να γίνει η νεκροψία για να δοθεί η άδεια παραλαβής της σορού από το Λαικό Νοσοκομείο.

Όχι τίποτα άλλο, για να καταλάβουν όλοι αυτοί που επικαλούνται τα 500 ευρώ των μετακινήσεων τους, πόσο μεγάλη είναι η απώλεια του Σαμαρά και πόσο άγγιξε  τον κόσμο, ακόμη και τον ίδιο  τον πρωθυπουργό. Δυστυχώς στο βόλει δεν υπάρχουν μεγάλοι άνδρες για να παίρνουν μεγάλες αποφάσεις για να αναβάλουν 12 όλο και όλο αγώνες.

1 σχόλιο

  • Comment Link Αναστασία Βασιλείου Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013 19:18 posted by Αναστασία Βασιλείου

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΜΙΛΩΝ

    Απορούμε πως διεξάχθη η αγωνιστική αυτή!!! Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη λύπη του για τον χαμό του Νίκου, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να μεταφερθεί η σωρός με C-130 και μια ΕΣΑΠ δεν μπόρεσε να αναβάλλει τον αγώνα;;

    Ο σύλλογος δεν λογαριάζει τον μηδενισμό του και τον πιθανό υποβιβασμό στην Α2 κι αυτό ως Ελάχιστο Φόρο Τιμής στον Νίκο Σαμαρά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ