1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2014 22:15

Όλη η Σαντορίνη στο πλευρό του ΑΟ Θήρας

Ο Α.Ο. Θήρας βρίσκεται ένα βήμα από την άνοδο του στην Α1 Γυναικών, κι όπως είναι λογικό, ολόκληρη η αθλητική Σαντορίνη έχει ξεσηκωθεί στο πλευρό της ομάδας. Συγκεκριμένα, με νίκη κόντρα στον Ιωνικό αυτό το Σαββατοκύριακο, η ομάδα από τη Σαντορίνη ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Α1.

Έτσι, δύο σύλλογοι του νησιού δεν έχασαν την ευκαιρία να ευχηθούν στον Α.Ο. Θήρας για το γεγονός αυτό.

Η ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης:

«Η διοίκηση και το προσωπικό του ΔΑΠΠΟΣ στέλνουν ολόθερμα στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Θήρας πολλές ευχές για τον τελευταίο σημαντικό αγώνα που θα δώσει το Σάββατο 5/4/14 στο γήπεδο του Ιωνικού Ν.Φ. στην Αθήνα.
Η άνοδος θα σημάνει αυτόματα και τη σημαντικότερη στιγμή στον αθλητισμό του νησιού μας.
Καλή επιτυχία !»

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πανθηραϊκού Α.Ο εύχονται στην ομάδα του Α.Ο. Θήρας καλή επιτυχία στον αγώνα με αντίπαλο τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, που θα σηματοδοτήσει την άνοδο της ομάδας του νησιού μας στην Α1 κατηγορία.
Ήδη μέλη του Σωματείου μας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Καμπουράκη Νίκο, έχουν μεταβεί στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια του Α.Ο Θήρας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ