1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2014 00:38

Eπιστολή διαμαρτυρίας της ΕΑΛ κατά Μάρκου

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η ΑΕ Λάρισας ζητώντας έγγραφες εξηγήσεις από την διοίκηση της ΕΟΠΕ για τη συμπεριφορά της υπεύθυνης αγωνιστικού της ΕΟΠΕ Μαρία Μάρκου και θέτει σειρά ερωτημάτων. Η ανακοίνωση:
Το τμήμα γυναικών της ΕΑΛ (η ιστορία του οποίου είναι γνωστή σε όσους ασχολούνται με το βόλεϊ ) δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ διαμαρτυρίες , δεν έχει ασχοληθεί με blogs κτλ. Αλλά επειδή και η σιωπή ,οπως και αποστασιοποίηση έχει τα όρια της και μπορεί από κακοπροαίρετους να ληφθεί ως αδυναμία αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε την παρακάτω καταγγελία.
 
ΠΡΟΣ Δ.Σ. ΕΟΠΕ και ΚΕΠ
Θα θέλαμε να μας πληροφορήσετε εγγράφως, εάν έχουν παραχωρηθεί οι αρμοδιότητες του Δ.Σ ΕΟΠΕ, της ΚΕΠ και του Αθλητικού Δικαστή, στην έμμισθη υπάλληλο της ΕΟΠΕ κα. Μαρία Μάρκου. Δεν μπορούμε αλλιώς να εξηγήσουμε την απρόκλητη στάση της συγκεκριμένης κυρίας, καθώς απείλησε με μηδενισμό την ομάδα μας, από το τηλέφωνο, χωρίς να έχει το φύλλο αγώνα του διαιτητή , χωρίς κανένα άλλο στοιχείο, για την αδυναμία διεξαγωγής του αγώνα Ε.Α.Λ. - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ.
 
Αυτή η σπουδή και η πρεμούρα για να διεξαχθεί οπωσδήποτε ο αγώνας σε άλλο γήπεδο χωρίς άδεια διεξαγωγής - λόγω του ότι, όταν έγινε οριστικά γνωστό από τους τεχνικούς της ΔΕΗ και από τον Δ/ντή του Ε.Α.Κ.Λάρισας, ότι δεν θα δοθεί ρεύμα στο κλ. Γυμναστηριο Νεάπολης, ήταν πλέον απόγευμα και όλες οι υπηρεσίες ήταν ήδη κλειστές - επιβεβαίωσαν την αρχική πεποίθησή μας για τη ΣΦΑΓΗ της ομάδας μας, μετά τον καθοριστικό - για την άνοδο- αγώνα με το ΖΑΟΝ την προηγούμενη εβδομάδα ,από τον ανεκδιήγητο διαιτητή, ο οποίος έβλεπε συνέχεια «πιαστές» τις μπαλιές μόνο από την ομάδα μας και καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα. Τώρα βλέποντας και αυτή τη στάση εκ μέρους μιας υπαλλήλου της ΕΟΠΕ - η οποία δεν ξέρουμε με τι κίνητρα απειλεί και εκβιάζει την ΕΑΛ- ενώ αντίθετα δεν έδειξε την ίδια πρεμούρα, στα πλαίσια της ισονομίας, να οριστεί και ο αναβληθείς αγώνας ΖΑΟΝ – Ηλιούπολη, που ήταν για τις 2 Μαρτίου και αντί να ορισθεί για την εβδομάδα 2 - 8 Μαρτίου και πριν τον ΖΑΟΝ - ΕΑΛ στις 9 Μαρτίου απορούμε και διερωτόμαστε, εάν όντως, η κ. Μάρκου κόπτετε για την δίκαιη και ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. 
 
Η κ. Μάρκου πίεσε και απείλησε εμάς, χωρίς να έχουμε καμιά ευθύνη για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης του γηπέδου «Νεάπολης», και εν πάση περιπτώσει, εφ’ όσον και οι δύο ομάδες ΕΑΛ και Φιλαθλητικός συμφωνούσαν να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας την επόμενη εβδομάδα και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα μετακίνησης,δεν μπορούμε να καταλάβουμε, που ήταν τελικά το πρόβλημα και ποιά ανωτέρα βία (λόγια της κ.ΜΑΡΚΟΥ) πρόσταζε να γίνει ο αγώνας την ίδια ημέρα σε άλλο γήπεδο και χωρίς την απαιτούμενη άδεια διεξαγωγής?
 
Θα παρακαλούσαμε να μας εξηγήσετε ακριβώς ,το πρόβλημα, που δημιούργησε η μη τέλεση του συγκεκριμένου αγώνα, διαφορετικά έχουμε κάθε δικαίωμα να υποψιαζόμαστε, ότι άλλοι παράγοντες και σενάρια καθορίζουν τα αποτελέσματα για την άνοδο και πτώση των ομάδων. Βέβαια σε αυτά τα σενάρια δεν έχουν θέση οι ομάδες της επαρχίας, που δημιουργούν οικονομικά προβλήματα για μετακινήσεις και γκρινιάζουν για τα υπέρογκα έξοδα, που έχουν, σε σχέση με τις ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
 
ΥΓ : Για να προλάβουμε τον κάθε «κακοπροαίρετο» ο οποίος θα σπεύσει να βγάλει την κακία του και το φαρμάκι του , προτού εκτεθεί:
 
1) Να ανατρέξει στο πρόγραμμα του ομίλου και εκεί θα διαπιστώσει ότι ο αγώνας ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΖΑΟΝ (2/3) προηγούνταν του αγώνα ΖΑΟΝ- ΕΑΛ (9/3) παρόλα αυτά ορίσθηκε να γίνει 19/3 μετά τον αγώνα ΖΑΟΝ-ΕΑΛ (που ήδη έχει γίνει) και
 
2) Η ομάδα της ΕΑΛ για να διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες ανόδου που έχει πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει και τους 3 εναπομείναντες αγώνες με Φιλαθλητικό, Ασκληπιό , Ηλιούπολη και μάλιστα με καθαρό σκορ 3-0 η 3-1 ,οπότε το αποτέλεσμα του αγώνα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΖΑΟΝ είναι τελείως αδιάφορο και δεν αλλάζει τον στόχο που είναι 9 βαθμοί στους 3 εναπομείναντες αγώνες.
 
ΤΟ ΤΜΗΜΑ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ

3 σχόλια

  • Comment Link Νικος_kala Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 09:56 posted by Νικος_kala

    Η Ηλιούπολη θα έχει πάρει δικαίως το πρωτάθλημα 2 αγωνιστικές πριν.

    Και για το ντεσου, θα κερδίσει και μέσα στην Λάρισα με καθαρό σκορ.

    Κάθε χρόνο μια ομάδα στην Α2 ξεχωρίζει απ ολες

    Φετος ηταν η Ηλιούπολη. Επίσης για εμένα, αν μια ομάδα αδικείται αυτή ειναι η Πετρούπολη, αλλά και οι Τράχωνες που χάσαν νωρις την πασαδόρο τους (θα ηταν αλλη ομαδα)

    Οπότε σταματήστε εκει την μίρλα στην λάρισα και κοιτάξτε τι έφταιξε, που σε σχετικά "ευκολα" παιχνίδια χάνατε πόντους, στα ιδια εύκολα που παραλίγο και η Ηλιούπολη να χάσει αλλά σοβαρεύτηκε και τα πήρε τελικά.

    Το 2-3 του πρώτου αγώνα ήταν μαγική εικόνα για εμενα που ειδα το παιχνίδι.

    Δεν είμαι Ηλιούπολη, πλην ομως ενα μεγάλο μπράβο στην ομάδα αυτή που χτίστηκε χρονιά χρονιά από την ΕΣΠΕΔΑ- με παρα πολυ υπομονη

  • Comment Link greekvolley Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 11:17 posted by greekvolley

    Τωρα καταλάβατε ποιός κάνει κουμάντο στην ΕΟΠΕ?????...

  • Comment Link mak Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 09:01 posted by mak

    Την τελευταια αγωνιστικη Εαλ-Ηλιουπολη θα σας στειλουνε τον γνωστο χειρουργο που σας επαιξε προσφατα και θα νικησετε οποτε καταλαβαινετε ποιος θα παρει το πρωταθλημα?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ