1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2013 05:00

Το Ανατόλια 3-1 τον Αίαντα στο ντέρμπι του Γ΄ομίλου

Το Ανατόλια συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και νίκησε με 3-1 στο ντέρμπι κορυφής με τον Αίαντα Ευόσμου.

Το Ανατόλια συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και νίκησε με 3-1 στο ντέρμπι κορυφής με τον Αίαντα Ευόσμου.

Ήταν εξ αναβολής αγώνας για την 9η αγωνιστική. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς έναντι 17 του Αίαντα που έχει και δύο παιχνίδια περισσότερα. Στους 16 είναι ο Άρης που μαζί με το Ανατόλια έχουν από 16 βαθμούς. Το αξιοσημείωτο είναι πως πρώτος διαιτητής ήταν ο Στέλιος Παπακοσμάς ο οποίος στο παρελθόν ήταν συμπαίκτης του Σωκράτη Τζιουμάκα στον Άρη.

Γενικά το Ανατόλια ήταν καλύτερο σε όλους τους τομείς, ο Αίας μπήκε αργά στον αγώνα και προσπάθησε για την ανατροπή χωρίς να καταφέρει να οδηγήσει τον αγώνα στο τάι μπρέικ.

Διαιτητές: Παπακοσμάς-Στεργιόπουλος Xρ.

Τα σετ: 3-1 (25-16, 25-11, 19-25, 25-23)

ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τζιουμάκας): Νικολαΐδου, Καλούδη, Χαλιαμπάλια, Τσιούκαρη, Τσοπούλου, Καλτουρμίδου, Ρεϊζογλου (λ), Ζαμπουρλή, Παππά, Μπούρα, Γοπούση-Καμάτσο.

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Γαβαλά): Κούση, Χρηστινίδου, Καλανταρίδου, Τοσουνίδου, Ξενιτιάδου, Αποστολίδου, Ακριτίδου (λ), Τορλαχίδου, Γλυκίδου, Λακκιώτη, Ζλατίντση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ