1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-12-2013 21:57

Ανατροπή και νίκη για τον ΓΑΣ Μεσαράς

Για τον ΓΑΣ Μεσαράς, το κακό ξεκίνημα του πρώτου σετ στο σημερινό αγώνα με τον Πορφύρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών, δεν είχε συνέχεια. Έτσι τα κορίτσια του Παναγιώτη Ιωάννου πανηγύρισαν ακόμα μια νίκη στην έδρα τους με 3-1 σετ και συνεχίζουν την καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 13 βαθμούς.

Οι μεσαρίτισες στο σημερινό αγώνα, έκαναν ένα πολύ κακό ξεκίνημα χάνοντας εύκολα το πρώτο σετ με 16-25. Ωστόσο η συνέχεια δικαίωσε τους φιλάθλους που κατέκλυσαν και σήμερα το Κλειστό Μοιρών, αφού ο ΓΑΣΜ βρήκε το «βηματισμό» του και πήρε τα τρία επόμενα σετ και τη νίκη με 3-1 σετ, χαρίζοντας ακόμα ένα απόγευμα γεμάτο σασπένς ενέργεια και όμορφο φινάλε στον κόσμο που έσπευσε να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Διατητές: Κοκοτσάκης-Καραπουλάκης

Τα σετ: 3-1 (16-25, 25-21, 25-21, 25-22)

ΜΕΣΣΑΡΑΣ (Ιωάννου): Ξαγοραράκη Γ., Χριστοδούλου, Στρατάκη, Φραγκιαδάκη, Αποστολάκη, Ξαγοραράκη Β./ Κοκαράκη(λ)
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Καλογερογιάννης): Δήμα, Μανωλάκου, Μουστάκη, Γκούρα Π., Καράκου, Τσαμπούρη/ Γκούρα Αρτ. (λ), Χαλβατζή, Μπαλλή

Σ.Π.

1 σχόλιο

  • Comment Link Creta Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 21:02 posted by Creta

    Ο Μεσσαράς σε δύο χρόνια θα είναι στην Α1!! Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα σήμερα νίκησε σχετικά εύκολα και το μέλλον του ανήκει μπράβο στα κορίτσια και στους φιλάθλους...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ