1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-12-2013 22:25

O Φιλαθλητικός 3-2 τον Απόλλωνα στην Πάτρα

Την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα του Γ΄ομίλου Α2 γυναικών σημείωσε ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός στην Πάτρα επί του Απόλλων στον εξ αναβολής αγώνα για την 1η αγνωιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και σημαδεύτηκε από πολλές εναλλαγές στο σκορ.

Η ομάδα της Ελένης Λεγάτου δεν ξεκίνησε καλά αφού είχε προβλήματα στην υποδοχή και έτσι η ομάδα της Λάρισας πήρε το σετ.

Ο Απόλλων αν και έχανε 1-0 σετ, προηγήθηκε 2-1 σετ αλλά η ομάδα του Λάμπρου Πράππα με αντεπίθεση διαρκείας πήρε τη νίκη με 3-2 που την ενισχύει στον βαθμολογικό πίνακα με 6 βαθμούς.

«Ήταν μία σημαντική νίκη που θα μας τονώσει βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει του δεύτερου εκτός έδρας αγώνα που έρχεται το Σάββατο με την Πετρούπολη», είπε ο Πράππας.

Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Γεράνιος

Tα σετ: 2-3 (18-25, 25-18, 25-14, 19-25, 13-15)

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Πράππας): Αθανασιάδου, Φακοπουλίδου, Νικούλη, Κεραμύδα, Παραφέστα, Κουτρουμπή Ανδρ. / Αναγνωστοπούλου (λ), Κοτσίρα, Μπέλου.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Λεγάτου): Μιχοπούλου, Σπηλιωτόπουλου, Μποτσάκη, Νικολακόπουλου, Ε. Κόλια, Φαλτσέτα, Νικολακόπουλου, λίμπερο η Κουμανίδου, (Θεοδωρόπουλου ως λίμπερο, Ν. Κόλια, Σ. Σούλη).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ