1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-11-2013 02:45

O ZAON στη «Στέγη κοριτσιού» στην Κηφισιά

Επίσκεψη στο Ίδρυμα «Στέγη Κοριτσιού Αγία Άννα», πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΖΑΟΝ Κηφισιάς με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κώστα Αναστασίου, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την «Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού».
Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου κ. Σταύρος Ζαπάντης, καθώς και αθλήτριες του Συλλόγου. Την επίσκεψη τίμησε με την παρουσία της εκ μέρους του Δήμου Κηφισιάς, η Αντιδήμαρχος και πρώην Πρόεδρος του ΖΑΟΝ κα Νίνα Βλάχου, που έχει ενδελεχώς βοηθήσει το Ίδρυμα τα τελευταία χρόνια.

Η αντιπροσωπεία του ΖΑΟΝ παρέδωσε στο Διευθυντή του Ιδρύματος κ. Στεργίου ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια για τα κορίτσια που συγκεντρώθηκαν από το ΔΣ, τις αθλήτριες, τις προπονήτριες και προπονητές του ΖΑΟΝ, από μέλη του Συλλόγου και από πολλούς Κηφισιώτες που αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια.

Η Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα», λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια και παρέχει ηθική, πνευματική και υλική ενίσχυση σε ανήλικα κορίτσια, που σε κάποια περίοδο της ζωής τους, είχαν απόλυτη ανάγκη κοινωνικής πρόνοιας και στήριξης. Στα χρόνια αυτά, εξασφαλίστηκε σε όλα τα κορίτσια που έμειναν στη Στέγη, μια ζεστή αγκαλιά, στέγη, διατροφή, ένδυση, υπόδηση, υγειονομική περίθαλψη και όλων των βαθμίδων η εκπαίδευση.

Ο Πρόεδρος του ΖΑΟΝ κ. Κώστας Αναστασίου μετά το τέλος της εκδήλωσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η επίσκεψη του Συλλόγου μας στο Ίδρυμα Αγία Άννα με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα του Παιδιού μας γέμισε Χαρά και Αισιοδοξία.

Από την μία μεριά τα ζεστά χαμόγελα και τα χαρούμενα μάτια των κοριτσιών και από την άλλη η ευαισθητοποίηση των οικογενειών των αθλητριών μας αλλά και ανώνυμων συμπολιτών μας για προσφορά.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει σε όλους εκείνους που ανήκουν εσάς στην οικογένεια του ΖΑΟΝ και στηρίζουν τις προσπάθειες μας όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σε θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε τέλος και τον Δήμο Κηφισιάς, τον Δήμαρχο Κο Νίκο Χιωτάκη και την Αντιδήμαρχο Κα Νίνα Βλάχου που από την πρώτη στιγμή στήριξαν αυτή την προσπάθεια μας.

Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε παράγοντας Πολιτισμό και Αθλητισμό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ