1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-11-2013 21:23

Το καλό ξεκίνημα του Ακρίτα δεν είχε συνέχεια κόντρα στην πρωτοπόρο ΕΑΛ

Το καλό ξεκίνημα του Ακρίτα Καλαμάτας με την ΕΑΛ δεν είχε συνέχεια και η έμπειρη ομάδα της Λάρισας επικράτησε 3-1 σετ για τον Β΄όμιλο του πρωταθλήματος Α2 γυναικών κι έτσι μαζί με την Ηλιούπολη οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 11 βαθμούς έχοντας 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η καλαματιανή ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και όπως έδειξε το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου σετ δικαιώθηκε απόλυτα αφού με εξαιρετική άμυντική διάθεση και με αποτελεσματική επίθεση το πήρε απόλυτα δίκαια με 25-17.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τις γηπεδούχες αφού οι φιλοξενούμενες άρχισαν να βάζουν τα δικά τους προβλήματα στην αναμέτρηση ξεκινώντας από το πιό δύκολο σέρβις που δημιουργούσε αρκετά προβλήματα στην υποδοχή του Ακρίτα. Ετσι οι παίκτριες της ΕΑΛ εκμεταλλευόμενες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα λάθη του Ακρίτα που ξεκινούσαν κυρίως από την υποδοχή έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην συνάντηση παίρνοντας το δέυτερο σετ με 25-19.

Με την επιστροφή στον αγωνιστικό χώρο για το τρίτο σετ ο Ακρίτας έδειξε να βελτιώνεται σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού να ξαναμπαίνει δυναμικά στην διεκδίκηση κατάκτησης βαθμών μέχρι το σημείο στο οποίο προηγήθηκε με 24-23 για να μην έχει όμως το θετικό για αυτόν τέλος αφού οι Λαρισαίες βρήκαν τον τρόπο να πάρουν και αυτο το σετ με 26-24 .

Ετσι με το σκόρ να είναι 1-2 υπέρ της ΕΑΛ ξεκίνησε το τέταρτο και τελευταίο όπως τελικά αποδείχθηκε σετ αφού στην διαρκειά του τα ίδια προβλήματα του Ακρίτα όπως το δεύτερο σετ επανεμφανίσθηκαν με συνέπεια η ομάδα του παλιού προπονητη του Μεσσηνιακού Πέτρου Πνάκα να το πάρει με 25-17 αποτέλεσμα που οι πάικτριες της πανηγύρισαν έντονα. 

Διαιτητές: Σαραβελάκης, Τσουμελέας.

Τα σετ: 1-3 (25-17, 19-25, 24-26, 17-25)

ΑΚΡΙΤΑΣ (Κουτράκης): Ραμούνδου, Πανταζοπούλου, Σκλήρη, Βυθούλκα, Κωνσταντοπούλου, Χάσκου(αρχική εξάδα) Αρτεμίου (λ), Σαμπατή (λ), Δημητρακοπούλου.

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Πνάκας): Παπαστεργίου, Κουτσογιάννη, Γεροκώστα, Τουσιούδη, Τρικάλη, Νατσίδου(αρχική εξάδα), Καματσέλου (λ), Τάση, Μπέη, Β. Τάση

*Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΕΑ Λάρισας Πέτρος Πνάκας είχε την ευκαιρία να τα πεί από κοντά με καποιες από τις παίκτριες που είχε υπό τις οδηγίες του όταν ήταν προπονητής στον Μεσσηνιακό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ