1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-10-2013 18:40

Ελισάβετ Μποτσάκη:«Παίξαμε με πάθος»

Στο volleynews.gr μίλησε η Ελισάβετ Μποτσάκη, μετά τη νίκη της ομάδας της με 3-0 επί του ΖΑΟΝ. Η αρχηγός του Απόλλωνα Πατρών δήλωσε ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα της πρώτη αγωνιστικής, ενώ ευχήθηκε να είναι και η συνέχεια ανάλογη. 
«Πρώτο παιχνίδι και πρώτη νίκη. Είμαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Παίξαμε με πάθος. Από το σημερινό φάνηκε ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, αλλά δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε πολλά φιλικά λόγω της απόστασης για να έχουμε πλήρη εικόνα. Είχαμε αρκετές δυσκολίες στο θέμα της προετοιμασίας , όμως έχουμε δουλέψει σκληρά δύο μήνες και θεωρώ ότι θα φανεί και στα επόμενα παιχνίδια. Εφέτος κάνουμε μία προσπάθεια με ένα μείγμα καινούριων νεαρών αθλητριών με  πιο έμπειρες κι ο στόχος μας είναι ό,τι καλύτερο, αλλά δεν προδικάζουμε. Το παιχνίδι ήταν δυνατό με φάσεις που πιστεύω πως τις ευχαριστήθηκε ο κόσμος . Ωστόσο το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν διαφορετικό και τα σετ πιο γεμάτα αν δεν είχε τραυματιστεί η άλλη αρχηγός. Της ευχόμαστε όλες καλή ανάρρωση.  Προσωπικά εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις αθλήτριες, με υγεία και επιτυχίες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ