1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-10-2013 17:57

Ιωαννίδης: «Ομάδα με φιλοδοξίες και ταλέντο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο προπονητής των γυναικών στον Ηρακλή,  Κώστας Ιωαννίδης, ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, όταν το τοπίο ήταν ακόμη θολό -όπως λέει- αλλά πίστεψε σε μια καινούρια αρχή.
Ο τεχνικός των κυανολεύκων μίλησε στη "Bluearena" για το νέο αξιόμαχο και με φιλοδοξίες σύνολο.

Για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας:

«Η προετοιμασία ήταν σκληρή και λόγω της αναβολής είχαμε και άλλες δύο εβδομάδες (προετοιμασία) και φορτώσαμε την ομάδα. Αυτή την τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη θα χαλαρώσουμε για να πάμε στην Αθήνα χωρίς άγχος για να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Η ομάδα έχει φιλοδοξίες και εγωισμό και αυτό πρέπει να το βγάλουμε στο γήπεδο».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να σιγουρέψουμε την παραμονή και έπειτα όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αν πούμε ότι 2-3 ομάδες είναι πιο δυνατές στο πρωτάθλημα οι υπόλοιπες είναι στο ίδιο καζάνι και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Στόχος είναι να μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό αν δεν υπάρχουν τραυματισμοί και άλλα προβλήματα ή εξωγενείς παράγοντες»

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ είναι πανίσχυρη αντίπαλος, αυτό είναι μειονέκτημα για μας, αλλά έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι και έχει δύο μέτωπα και θα κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να αιφνιδιάσουμε. Όπως είπα η ομάδα έχει φιλοδοξίες και ταλέντο»

Για την επιλογή του να αναλάβει τον Ηρακλή:

«Όταν έγινε η πρόταση για την ανάληψη της ομάδας το τοπίο ήταν θολό και στην ομάδα τότε το κλίμα δεν ήταν καλό αλλά πίστεψα ότι δεν μπορεί να πάει πιο κάτω. Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα και ειδικά για το άθλημα του βόλεϊ. Πίστεψα ότι μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή, πείσαμε τις καλύτερες αθλήτριες να μείνουν -βοήθησαν από τη διοίκηση και ο Μάκης Καλαϊτζίδης- και κάναμε μεταγραφές. Είναι ένα αξιόμαχο σύνολο και γίνεται προσπάθεια από την διοίκηση».

Για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου:

«Παρά την κρίση στην Ελλάδα και τον αθλητισμό πιστεύω ότι αυτό το πρωτάθλημα θα είναι το πιο ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν (2-3 ξένες κυρίως οι αθηναϊκές). Οι ομάδες της Αθήνας επένδυσαν αρκετά σε αντίθεση με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης που έχουν να αντιμετωπίσουν και το κόστος των πολλών μετακινήσεων».

Για την κατάσταση στην ομάδα:

«Το κλίμα στην ομάδα είναι θαυμάσιο, από πλευράς της διοίκησης είναι άψογο σε ότι έχει προκύψει και οι αθλήτριες δεν είναι δυσαρεστημένες. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, τη διοίκηση και τις παίκτριες. Πολύ σημαντική είναι και η συμβολή του γυμναστικού τιμ, με τον Γιώργο Χρυσάφη και την ομάδα του που μας βοηθάει».

Πηγή: Bluearena.gr
Διαβάστηκε 2208 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ