1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2013 12:41

ΖΑΟΝ: «Ο Κόνιαρης δεν παραιτήθηκε, απαλλάχθηκε των καθηκόντων του»

Η διοίκηση του ΖΑΟΝ εξέδωσε ανακοίνωση για τον Χρήστο Κόνιαρη για τον οποίο αναφέρει πως «δεν παραιτήθηκε αλλά απαλλάχθηκε των καθηκόντων του». Η ανακοίνωση:
«Σχετικά με δημοσιεύματα τα οποία φέρουν τον τέως προπονητή της Γυναικείας Ομάδας Βόλλεϋ του ΖΑΟΝ κ. Χρήστο Κόνιαρη (κατόπιν δηλώσεών του) παραιτηθέντα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΖΑΟΝ Κηφισιάς ανακοινώνει τα εξής:  «Ο κ. Χρήστος Κόνιαρης απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και όχι κατόπιν παραιτήσεως. Η απόφαση αυτή του Διοικητικού Συμβουλίου ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία. Η απόφαση, καθώς και το σκεπτικό της είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε ενδιαφερομένου. Η Διοίκηση του ΖΑΟΝ Κηφισιάς έλαβε την απόφαση αυτή αποκλειστικά με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο».

6 σχόλια

  • Comment Link volleyblogger Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013 10:56 posted by volleyblogger

    Κλόουν συμφωνούμε όλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Comment Link Melis Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 08:06 posted by Melis

    Τουλή τρέμε! Έρχεται ο Αρώνης!!!

  • Comment Link ΕΛΕΝΑΚΗ Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 15:27 posted by ΕΛΕΝΑΚΗ

    ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΥΡΙΑΖΗ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ.

  • Comment Link Αγκάθι Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 11:28 posted by Αγκάθι

    Για τους ανθρώπους του ΖΑΟΝ είναι γνωστό το τι είναι και τι δεν είναι. Ο κ. Κόνιαρης όμως πώς δέχτηκε μετά το περσινό χουνέρι να ξαναναλάβει τη συγκεκριμένη ομάδα?

    Άραγε του χρόνου θα ξαναπροταθεί το όνομά του?

    Επίσης, η εμπλοκή του γιού ΚΥΡΙΑΖΗ σχετίζεται με πιθανή εμπλοκή και του πατέρα ΚΥΡΙΑΚΗ κατά το γνωστό τρόπο?

  • Comment Link Αχθος Αρουρης Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 16:10 posted by Αχθος Αρουρης

    Στους λιγους μηνες υπαρξης της στα πραγματα ενος τοσο ιστορικου συλλογου, ουσιαστικα μονο δυο αποφασεις της εχει να επιδειξει η νεοκοπη και εν πολλοις ασχετη με το αντικειμενο διοικηση του ιστορικου ΖΑΟΝ: την προσληψη του Χρηστου Κονιαρη και.... την απολυση αυτου. Απο αυτες και μονο τις αποφασεις κατεστη δυνατον να αντιληφθουμε οτι η διοικηση... υπαρχει, αφου η χαρακτηριστικη της δυστοκια, η μνημειωδης ασχετοσυνη και η εν γενει ανερματιστη συμπεριφορα προς στιγμην μας ειχαν δωσει την εντυπωση πως ο ΖΑΟΝ πηγαινε με αυτοματο πιλοτο, παντα κατ' ευθειαν στην ξερα. Για την πρωτη αποφαση (προσληψη) το λαθος ειναι καθαρα του Κονιαρη, ο οποιος δεχτηκε να επιστρεψει εκει που ειχε ξαναδουλεψει και μαλιστα να λογοδοτει σε ατομα που δεν επρεπε να τους επιτρεπεται να περνουν ουτε σε ακτινα 2 χλμ. απο το Ζηρινειο. Η δευτερη αποφαση (απολυση, αποπομπη, πειτε το οπως θελετε, το ιδιο μου κανει) ειναι η φυσικη συνεπεια του λαθους του Κονιαρη, καθοτι ηταν ηλιου φαεινοτερο στους παροικουντες τη Κηφισια πως την ωρα που κλειστηκε η συμφωνια, αντι η διοικηση να στηριξει την επιλογη της, απλα γυρισε αναποδα την μικρη, ομολογουμενως, κλεψυδρα του χρονου που εδωσε στον καταξιωμενο τεχνικο. Αντιληφθηκαν, φαινεται, γρηγορα οι διοικουντες πως το βαρος του προπονητη που ειχαν προσλαβει ηταν ασηκωτο για τις φτιαγμενες απο πηλο πλατουλες τους και εσπευσαν, βρισκοντας γελοιες δικαιολογιες και επιστρατευοντας γκαιμπελιστικες πρακτικες, να διορθωσουν το αρχικο τους "σφαλμα", περιοριζομενοι πλεον σε τετριμμενες, διαχειρισιμες και μικρου βεληνεκους λυσεις, που προφανως μπορουν πανευκολα να κουμανταρουν και να ποδηγετησουν. Η βυζαντινη καμαριλα στην απολυτη εκφραση της! Η σπεκουλα και ο παρασιτικος μικροπαραγοντισμος στο πιο αηδιαστικο τους ζενιθ! Και το μελλον του ΖΑΟΝ; Γραμμενο απο τους διοικουντες στο ιδιο μερος που τους γραφουν εδω και καιρο ολοι οι συνειδητοποιημενοι Κηφισιωτες, δηλαδη σε αυτα που κατα Καββαδια ελιαζε ο γερος ακαματης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ