1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-09-2013 15:18

«Δουλεύουμε σεμνά και ταπεινά για τον Πανιώνιο» (video)

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του φιλικού μεταξύ του Πανιωνίου και της Αρτέμιδας Κορυδαλλού στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΑΟΝ Αργυρούπολης, ο προπονητής των «κυανέρυθρων» Θανάσης Θανέλλας μιλάει στο volleynews.gr για την μέχρι στιγμής προετοιμασία της ομάδας, την φιλοσοφία του που θέλει να περάσει στις αθλήτριες του καθώς και τον στόχο του Πανιωνίου τη φετινή χρονιά.

«Η προετοιμασία της ομάδας μέχρι στιγμής πηγαίνει καλά, απλά είχαμε δύο μικροενοχλήσεις απο δύο αθλήτριες μας, την Ζωή Τουρνάκη που την προστατεύσαμε σε αυτό το τουρνουά, δεν έπαιξε καθόλου. Ένα μικρό προβληματάκι μας έβγαλε και η Καραθανάση και επειδή είμαστε στο πικ της προετοιμασίας τώρα, αποφασίσαμε να κρατήσουμε τα παιδιά ώστε να είναι υγιείς στην συνέχεια». Ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του Πανιωνίου, συνεχίζοντας για την φιλοσοφία του ως προπονητής, «Είναι δύσκολο αλλά είναι και εύκολο αν τα παιδιά είναι δεκτικά, είμαι τυχερός γιατί όλα αυτά τα παιδιά που ήρθανε στην ομάδα, είχαμε δουλέψει μαζί στην μεταβατική περίοδο του Πανιωνίου. Έχουν κάνει προπόνηση πριν έρθουν στον Πανιώνιο, έχουνε δει την φιλοσοφία μου σαν προπονητής, έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας του Πανιωνίου και δουλεύουμε καλά στην προπόνηση. Βέβαια είναι δύσκολο και θα χτίζεται σιγά-σιγά απο φιλικό σε φιλικό, από προπόνηση σε προπόνηση, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Όλα αυτά γίνονται για να δούμε τι αντίληψη υπάρχει στην ομάδα, ατομικά και ομαδικά ώστε και εμείς σαν προπονητές να διορθώσουμε κάποια κατάσταση».

Κλείνοντας Ο Θανάσης Θανέλλας μίλησε για τους στόχους της ομάδας: «Ο στόχος της ομάδας είναι να δουλεύει συνέχεια με πολύ ιδρώτα στο γήπεδο, να βελτιωνόμαστε ομαδικά και ατομικά και να παίζουμε ένα πολύ ωραίο βόλεϊ για τον κόσμο του Πανιωνίου και για τον ίδιο τον Πανιώνιο. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε για στόχους, για πορείες, για τίποτα. Εμείς σεμνά και ταπεινά δουλεύουμε στο γήπεδο και εκεί θα δώσουμε ό,τι καλύτερο για τον Πανιώνιο, την ομάδα, για εμάς, για όλους».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ