1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2024 10:27

Volley League: Τέταρτη μάχη «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό να απέχει μια νίκη από τον τίτλο και τον Παναθηναϊκό να ψάχνει το «2-2» (22/4, 18:00, ΕΡΤ-3)

Το τέταρτο ραντεβού τίλου για τους «αιώνιους» θα γίνει στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη. Ο Ολυμπιακός έχει δεύτερη ευκαιρία για να κατακτήσει τον 32ο τίτλο στην ιστορία του και μάλιστα παρουσία των οπαδών του και ο Παναθηναϊκός για να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2, ώστε να έχει το πλεονέκτημα έδρας σε πέμπτο και τελευταίο αγώνα στο Μετς ελπίζοντας να καταφέρει αυτό που ποτέ δεν έχει πετύχει ομάδα στην ιστορία των πρωταθλημάτων της Volley League. (Mελίνα Μερκούρη Ρέντη, 4ος τελικός Volley League, 22/4, 18:00, ΕΡΤ-3 H.D., Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης).

Ο Ολυμπιακός κρατάει στα χέρια του μοναδική ευκαιρία για να τελειώσει το πρωτάθλημα στην έδρα του αξιοποιώντας τις δύο νίκες με 3-0 στους πρώτους δύο τελικούς. Η ήττα στο Μετς με 3-2 χάλασε το σερί αλλά όχι και το πλεονέκτημα των «ερυθρολεύκων».

Ο Αργεντινός προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε: «Αύριο είναι ένας ακόμα τελικός στην έδρα μας. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Λοιπόν, η ομάδα είναι έτοιμη για έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Αλλά εξίσου σημαντικό είναι πώς αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Είδαμε τι άλλαξε ο αντίπαλός μας στον προηγούμενο αγώνα και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Επομένως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτές τις συνθήκες. Άρα όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και φόρμα και είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και πάλι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ο διεθνής ακραίος Ραφαήλ Κουμεντάκης που στοχεύει στον τρίτο πρωτάθλημα στην καριέρα του δήλωσε: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι που θα παίξουμε στην έδρα μας στην σειρά. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να παίξουμε το βόλεϊ που μπορούμε. Σίγουρα όλοι γνωρίζουν ότι μπορεί να είναι και το τελευταίο παιχνίδι διότι αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη θα στεφτούμε πρωταθλητές.

Αυτό για μας είναι ένα παραπάνω κίνητρο και περιμένουμε τον κόσμο μας να είναι στο γήπεδο να μας στηρίξει με τη φωνή του και όλοι μαζί να κάνουμε μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη». Αποφασισμένοι για μία ακόμα ανατροπή είναι στον Παναθηναϊκό προκειμένου να ισοφαρίσουν τη σειρά. Παρότι ο Παναθηναϊκός την εφετινή σεζόν δεν έχει νικήσει στο Μελίνα Μερκούρη για το πρωτάθλημα στοχεύει για μία νίκη που θα ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα στις επικές μονομαχίες των δύο «αιωνίων».

O προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για τον τέταρτο τελικό: «Είπαμε αμέσως μετά το ματς στο Μετς που νικήσαμε ότι παραμένουμε με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό δεν αλλάζει και φυσικά πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής στο Ρέντη για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή επιλέγουμε να μη μιλάμε καθόλου και να έχουμε το μυαλό μας όλοι συντονισμένο στον τέταρτο τελικό που κρίνει πολλά»

ιαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης. Παρατηρητής Αγώνα: Καλπακτσόγλου. Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργουλέας Διαιτητής Challenge: Κουτσούλας. Επόπτες: Παπαθανασίου, Χατζηβασιλείου. Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Volley League Play Off

Τελικοί - Θέσεις 1-2

1ος Τελικός: Πέμπτη 11 Απριλίου 2024
Γυμναστήριο Μετς, Αθήνα, 18.00 (Live Streaming P.A.O. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 0-3 (23-25, 30-32, 17-25) (νίκες: 0-1)

2ος Τελικός: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», Ρέντη, 17:45 (EΡΤ-3 H.D.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο. 3-0 (25-17, 25-16, 26-24) (νίκες: 2-0)

3ος Τελικός: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Γυμναστήριο Μετς, Αθήνα, (Live Streaming P.A.O. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 3-2 (25-15, 21-25, 20-25, 25-20, 19-17) (νίκες: 1-2)

4ος Τελικός: Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», Ρέντη, (EΡΤ-3 H.D.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο. (νίκες: 2-1)

5ος Τελικός: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 (αν χρειαστεί)
Γυμναστήριο Μετς (Live Streaming P.A.O. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

*Ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στις 3 νίκες.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ