1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2013 11:12

«Παρωδία το φετινό πρωτάθλημα» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(3 votes)
Θεσσαλονίκη, Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη
Ιδιαίτερα πικραμένος φάνηκε μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Ελασσόνας, Βάιος Παναγιώτου, ο οποίος με δηλώσεις του στην κάμερα του volleynews εξήγησε γιατί θεωρεί το φετινό πρωτάθλημα παρωδία. Επιπλέον, έδωσε συγχαρητήρια στον Επίκουρο που αν και αδιάφορος, έπαιξε πλήρης και πάλεψε το παιχνίδι όπως θα έπρεπε να πράξει και κάθε άλλη ομάδα στη θέση του.


«Ήταν ένα ματς χωρίς αύριο, θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Παίζαμε με μια ομάδα που ήταν βαθμολογικά αδιάφορη αλλά δίνω συγχαρητήρια γιατί πάλεψε για τη φανέλα της όπως θα έκανα κι εγώ με τη δική μου ομάδα. Είμαι πολύ πικραμένος καθώς θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι παρωδία. Το πιστεύω αυτό καθώς από τέλη Απριλίου οι περισσότερες ομάδες και ιδιαίτερα αυτές που καθορίζουν την παραμονή τους κατεβαίνουν στα παιχνίδια με ελλιπή ρόστερ. Εμείς μέχρι στιγμής τις περισσότερες ομάδες τις αντιμετωπίσαμε ολοκληρωμένες. Χάσαμε ένα παιχνίδι, έχουμε άλλο ένα στην Ελασσόνα με τον Άρη, ενώ τα Γιάννενα αντιμετωπίζουν την ΕΑΛ. Στόχος είναι η νίκη και η παραμονή στην κατηγορία. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και από εκεί και πέρα ο Θεός βοηθός».
Διαβάστηκε 2600 φορές

Media

Περισσότερα από την κατηγορία: 25 Αυγούστου πατάει παρκέ η Ελασσόνα »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ