1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-08-2017 21:50

Πήρε Ξένο, κράτησε Αρτακιανό ο Μακεδονικός

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Στην απόκτηση του λίμπερο Αλφρέδο Ξένου από τον Αίαντα Ευόσμου προχώρησε ο Μακεδονικός που ανανέωσε και τη συνεργασία του με τον 18χρονο πασαδόρο Δημήτρη Αρτακιανό.
Η ανακοίνωση για τον Ξένο: Στην άμυνα της ομάδας μας ο Ξένος Αλφρέδο!

Η καλύτερη επίθεση είναι η σωστή άμυνα λένε πολλοί βολεϊμπολίστες και εμείς συμφωνούμε απόλυτα! Ένα από τα libero λοιπόν του αντρικού μας τμήματος θα είναι ο Αλφρέδο , ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Αία Ευόσμου τα τελευταία χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούμε μαζί του και του ευχόμαστε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές προσωπικές επιτυχίες.

Η ανακοίνωση για τον Αρτακιανό: Γεννημένος το 1999 και μόλις τελείωσε τις υποχρεώσεις του με τις πανελλαδικές εξετάσεις!

Χαρακτηριστικό του η αλάνθαστη τεχνική του και η μεγάλη όρεξη για σκληρή δουλειά και προπόνηση! Αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και θα είναι μαζί μας για δεύτερη χρονιά για να αποκτήσει εμπειρίες στην Α2 αντρική κατηγορία , αλλά και να βοηθήσει την ομάδα. Θα συμμετάσχει επίσης στο εφηβικό τμήμα της Ακαδημίας μας μεταφέροντας τις εικόνες και τις εμπειρίες του μέσα στο γήπεδο.
Διαβάστηκε 624 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: « Ανανέωσε με Μακεδονικό ο Γρηγόρης Όσσας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ